Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul îşi caută un nou manager. Popescu: “Nu vrem să aducem ceva nou, vrem doar să continuăm ce a făcut Gică” Ce variante de antrenori liberi are Hagi

Viitorul îşi caută un nou manager. Popescu: “Nu vrem să aducem ceva nou, vrem doar să continuăm ce a făcut Gică” Ce variante de antrenori liberi are Hagi

Superliga

Comentarii

După plecarea lui Ruben de la Barrera, Viitorul caută un nou manager.

Declaraţiile lui Gică Popescu, după plecarea lui Ruben de la Barrera

Gică Popescu a anunţat ce îşi doreşte Viitorul, după plecarea lui Ruben de la Barrera. Preşedintele echipei lui Hagi a spus că sunt în căutarea unui manager care să ducă mai departe ceea ce a clădit fostul decar al echipei naţionale.

“Nu vrem să aducem ceva nou, vrem doar să continuăm ce a făcut Gică când a antrenat prima echipă, vrem să găsim antrenorul care să înțeleagă filozofia pe care clubul nostru o are, căutăm un manager, nu un antrenor.”, a spus Gică Popescu.

“Pentru că la noi lucrurile sunt mai complicate. Antrenorul care antrenează prima echipă trebuie să aibă habar și ce se întâmplă la centrul de copii și juniori.”

“Sunt mai multe elementele pe care le-am luat în considerare atunci când i-am propus lui Ruben încetarea contractului, lucrurile au culminat cu meciul contra lui Dinamo, când echipa a arătat foarte rău.”

“Atunci am considerat că nevăzând perspectivele pe care noi le doream cu Ruben la conducerea tehnică, am zis că e mai bine să ne despărțim ca să nu ajungem într-o situație mai delicată” a declarat Gică Popescu, la Look Sport Live.

9 antrenori liberi pe care Viitorul îi poate aduce acum

Viitorul se află în mijlocul sezonului şi s-a despărţit de Ruben, după un meci dezastruos cu Dinamo. Echipa lui Gică Hagi caută un manager care să îndeplinească cerinţele clubului cu brio. Nu sunt foarte mulţi antrenori disponibili, însă există câteva nume bune potrivite pentru acest job. Gruparea patronată de Gică Hagi are câteva variante de antrenori liberi de contract din care poate alege. De asemenea, poate promova un tehnician din propria curte.  Niciuna dintre variantele de mai jos nu a fost contactată oficial de gruparea din Ovidiu, dar reprezintă variante de antrenori liberi de contract, care sunt în contact cu Liga 1:

- Bogdan Andone,
- Adrian Mihalcea,
- Edward Iordănescu,
- Mircea Rednic,
- Ionuț Badea,
- Cristiano Bergodi,
- Walter Zenga,
- Nicolae Roşca,
- Cătălin Anghel.

Experienţele antrenorilor:

Bogdan Andone are 45 de ani, nu a câştigat niciun trofeu şi a fost antrenor la Voluntari, FCSB, Astra Giugiu.

Adrian Mihalcea are 44 de ani, nu are trofee câştigate şi a fost antrenor la Mioveni, UTA Arad, Dinamo Bucureşti.

Edward Iordănescu are 42 de ani, a câştigat cu CFR Supercupa României, în 2018. A mai antrenat-o pe Târgu Mureş cu care a promovat în liga I, Pandurii Târgu Jiu, CSKA Sofia, Astra Giurgiu şi Gaz Metan. Este unul dintre cei mai râvniţi tehnicieni din Liga 1 şi s-ar adapta filosofiei impuse de conducerea clubului.

Mircea Rednic are 58 de ani, a câştigat alături de Rapid Campionatul, Supercupa şi Cupa României, cu Dinamo a luat titlul şi a mai câştigat împreună cu Khazar Lankaran o cupă şi campionatul. Rednic a mai antrenat şi la Craiova, Vaslui, Standard Liege, CFR, Gent etc. Pare cel mai greu nume de pe lista antrenorilor liberi pe care Viitorul îi poate contacta în această perioadă

Ionuț Badea are 45 de ani, a câştigat un titlu în liga a II-a cu FC Argeş. A antrenat U Cluj, Braşov, Oţelul Galaţi şi Cocordia Chiajna. Pare un antrenor care se poate plia pe filosofia oricărui club şi lucrează cu ceea ce are la dispoziţie

Cristiano Bergodi are 56 de ani, a câştigat o Supercupă cu Rapid. Italianul a mai antrenat pe la Sassuolo, Naţional Bucureşti, CFR Cluj, Modena, Steaua Bucureşti, Pescara, Brescia, Voluntari, Universitatea Craiova etc.

Walter Zenga are 60 de ani, câştigat cu Steaua Roşie Belgrad campionatul şi Cupa Serbiei. A mai antrenat New England Revolution, Naţional Bucureşti, Steaua Bucureşti, Catania, Dinamo, Palermo, Crotone, Wolves şi alte echipe prin Arabia Saudită.

Nicolae Roşca este antrenor în academia Hagi, de 10 ani de zile şi unul dintre oamenii de care se leagă foarte multe dintre talentele propuse de Viitorul în ultimii ani

Cătălin Anghel a mai fost principal la Viitorul, în sezonul 2009-2010 şi reprezintă de asemenea o variantă internă posibilă.

 

Afla mai multe despre: viitorul hagi popescu 

viewscnt
Articole similare