Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Bale la Real Madrid este în pericol. Dezvăluirea făcută de impresarul fotbalistului

Viitorul lui Bale la Real Madrid este în pericol. Dezvăluirea făcută de impresarul fotbalistului

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale (30 de ani) este din nou aproape de plecarea de la Real Madrid, de data aceasta din cauza coronavirusului, cel puţin aşa a lăsat de înţeles impresarul fotbalistului.

Jonathan Barnett, impresarul fotbalistului, a vorbit în Diarios AS despre situaţia galezului de la Real Madrid: "Viitorul lui Bale la Real Madrid? Iubeşte clubul, iubeşte oraşul şi are un contract". Totuşi, criza din cauza coronavirus va afecta din punct de vedere financiar toţi granzii din Europa, inclusiv pe Real Madrid. 

Astfel, clubul din capitala Spaniei poate avea probleme de nivel econimic din cauza faptului că au fost amânate competiţiile, iar Real ia în calcul mai multe variante pentru a recupera sumele de bani pierdute în această perioadă. Vânzarea lui Gareth Bale este una dintre ele, din moment ce galezul are un salariu uriaş şi mai are contract până în 2022. 

În plus, Bale nu este nici unul dintre jucătorii de bază de la Real, cunoscut fiind conflictul dintre el şi Zinedine Zidane. În acest sezon, Bale a jucat doar 18 meciuri, marcând trei goluri. 

Afla mai multe despre: gareth balereal madrid 

viewscnt
Articole similare