Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Dinamo e incert, însă Dănciulescu are soluţia salvatoare: ”Cu partea spaniolă nu poţi să discuţi, a spus numai minciuni”

Viitorul lui Dinamo e incert, însă Dănciulescu are soluţia salvatoare: ”Cu partea spaniolă nu poţi să discuţi, a spus numai minciuni”

Dinamo București

Comentarii

Ionel Dănciulescu, managerul academiei de juniori la CS Dinamo şi un jucător emblematic din istoria clubului din Ştefan cel Mare, a discutat despre actuala situaţie din Ştefan cel Mare şi a dezvăluit că este de părere că singura soluţie pentru problemele clubului ar fi ca Pablo Cortacero să cedeze acţiunile sale DDB-ului.

”Acest club este în picioare datorită suporterilor. Dacă nu ar fi fost ei, Dinamo nu ar mai fi reuşit să funcţioneze. Licenţa va fi luată pentru că cei din DDB sunt la butoane. Mai sunt mari dinamovişti care ajută clubul, iar Dinamo are garanţia că va obţine licenţa pentru că domnul Nicolae Badea este alături de echipă.Există o singură rezolvare. Partea spaniolă să cedeze acţiunile către suporteri, iar eu sunt sigur că ei vor putea să găsească dinamovişti care vor putea ajuta clubul. Altă soluţie nu există.

Cu partea spaniolă nu poţi să discuţi, au spus numai minciuni. Este o nebuloasă. Spaniolii sunt în continuare în club, vor urma tot felul de procese, lucrurile vor tărăgăna. Lucrurile nu duc spre un făgaş normal. Dacă ei vor continua şi vor merge înainte, în aceaşi situaţie, nu văd o finalitate bună a lucururilor.

Fiecare îşi gestionează cum ştie mai bine viaţa. Eu mă gândesc că dacă vei vorbi cu Contra, cu siguranţă se va ajunge la o înţelegere şi nu cred că se va crampona la toată suma de bani. El până la urmă a renunţat la o parte şi nu a cerut tot contractul. Dacă cei din DDB vor vorbi cu Cosmin, vor ajunge la o înţelegere”, a declarat Ionel Dănciulescu, pentru GSP.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiionel dănciulescu 

viewscnt
Articole similare