Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Edward Iordănescu a fost decis: "Ne-am înţeles!" Cerinţele pe care le are la noua echipă şi când va fi prezentat

Viitorul lui Edward Iordănescu a fost decis: "Ne-am înţeles!" Cerinţele pe care le are la noua echipă şi când va fi prezentat

Superliga

Comentarii

Edward Iordănescu şi-a găsit echipă! Chiar dacă a avut oferte şi din Polonia sau Grecia, Iordănescu a ales să revină în Liga 1 la Gaz Metan Mediaş.

Mutarea a fost confirmată chiar de preşedintele lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, care recunoaşte că l-a mai dorit şi în trecut pe Iordănescu: "Ne-am înţeles. Am vrut să facem acest proiect la vară, dar s-a nimerit proiectul CFR", a declarat Mărginean pentru Telekom Sport. 

Potrivit spuselor preşedintelui de la Mediaş, Iordănescu urmează să fie prezentat luni la noua sa echipă. De asemenea, Mărginean a dezvăluit cerinţele pe care le-a avut tehnicianul în vârstă de 40 de ani pentru a semna: "Edi Iordănescu mi-a cerut un singur lucru, să mărim numărul de juniori la echipele de juniori, aparatură să fie de ultimă generaţie şi a vrut să aibă o discuţie faţă în faţă cu Iulian Cristea".

În Liga 1, Edi Iordănescu a mai antrenat la Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu şi CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metanoficialantrenor 

viewscnt
Articole similare