Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Ionuţ Radu în pericol? Inter Milano se bate cu AC Milan şi Real Madrid pentru un alt portar

Viitorul lui Ionuţ Radu în pericol? Inter Milano se bate cu AC Milan şi Real Madrid pentru un alt portar

Stranieri

Comentarii

Luiz Manuel Arantes Maximiano (21 de ani) joacă la Sporting Lisabona şi ar putea ajunge la un club uriaş la finalul stagiunii.

Viitorul lui Ionuţ Radu la Inter Milano poate fi pus sub semnul întrebării. Gruparea italiană vrea să-l transfere pe Luiz Manuel Arantes Maximiano (21 de ani) portarul lui Sporting Lisabona. Conform presei din Italia, de serviciile lui Maximiano se interesează şi Real Madrid, dar şi AC Milan, care caută o soluţie pentru a-l înlocui pe răzvrătitul Gianluigi Donnarumma.

Luiz Manuel Arantes Maximiano a debutat în 2018 la prima echipă a lui Sporting şi este portarul naţionalelor U20 şi U21 al Portugaliei. Este considerat un mare talent, iar presa de specialitate din ţara sa îl vede drept viitorul număr 1 din poarta naţionalei lui Cristiano Ronaldo. Sporting îi pregăteşte un nou contract lui Maximiano. Portughezii vor să îi ofere un contract pe cinci ani şi să îi mărească clauza de reziliere de la 45 de milioane de euro la 60 de milioane.

Împrumutat în iarnă de la Internazionale Milano, Ionuţ Radu nu a apucat să debuteze până acum la Parma, iar site-ul de specialitate Tutto Mercato anunţă că goalkeeper-ul de 22 de ani va reveni la fosta campioană a Europei, la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare