Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Man&Mihăilă? Giovanni Becali a dat cărţile pe faţă în presa din Italia: „Pot apărea mari surprize”

Viitorul lui Man&Mihăilă? Giovanni Becali a dat cărţile pe faţă în presa din Italia: „Pot apărea mari surprize”

Serie A

Comentarii

Parma a retrogradat matematic în Serie B.

În sezonul următor, Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în liga secundă italiană. Parma a pierdut cu Torino cu 1-0 şi a retrogradat matematic.

Managerul Marcello Carli a anunţat că doreşte să-i păstreze pe jucătorii români, Dennis Man şi Valentin Mihăilă, şi că va forţa revenirea în Serie A. 

Giovanni Becali, agentul care a intermediat mutarea celor doi mijlocaşi la Parma, a vorbit despre viitorul lor. Becali a explicat că o experienţă în serie B ar putea fi chiar de ajutor!

Carli are dreptate, cei doi jucători au contract cu Parma încă patru ani, nu sunt multe de spus, e clar. În mercato, pot apărea mere surprize, dar acum este devreme.

Serie B îţi oferă cu adevărat experienţa fotbalului italian. Pentru jucători de 22 de ani şi 20 de ani poate fi formativ, dacă rămân la Parma. Vor creşte în agresivitate, în cunoştinţe despre fotbalul italian şi despre clubul Parma”, a declarat Giovanni Becali, pentru Parma Live.

Întrebat despre starea de sănătate a celor doi jucători, care au suferit accidentări în timpul antrenamentelor, agentul român a mărturisit: „Din păcate, băieţii sunt accidentaţi. Man a fost în Germania pentru controale. Mihăilă nu e nici el recuperat, dar sperăm că poate intra să joace ultimele meciuri”. 

Parma a picat din Serie A cu patru etape înainte de finalul campionatului. Cu D'Aversa pe bancă, echipa e pe locul 19, cu 20 de puncte, la 12 puncte de Cagliari, care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în prima ligă. Crotone a fost prima echipă retrogradată matematic. 

  • 11.000.000 de euro a plătit Parma pentru Man
  • 14 meciuri are Dennis Man în tricoul Parmei, unde a reuşit să marcheze 2 goluri şi să îşi ajute echipa cu o pasă decisivă
  • 8.500.000 de euro au plătit italienii pentru transferul lui Mihăilă
  • 17 meciuri are mijlocaşul la Parma în Serie A. Olteanul a reuşit să marcheze 4 goluri şi să ofere 2 assist-uri

Afla mai multe despre: serie agiovanni becalidennis manvalentin mihaila 

viewscnt
Articole similare