Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Zidane la Real Madrid, în dubiu. Ce obiectiv trebuie să îndeplinească francezul pentru a-şi păstra slujba şi ce planuri de viitor au "galacticii"

Viitorul lui Zidane la Real Madrid, în dubiu. Ce obiectiv trebuie să îndeplinească francezul pentru a-şi păstra slujba şi ce planuri de viitor au "galacticii"

Real Madrid

Comentarii

Ultimele două săptămâni au fost pline de agonie pentru fanii Realului. Deşi, la începutul anului, echipa lui Zidane lupta cu şanse reale la titlu, în Cupa Spaniei şi în Liga Campionilor, acum, madrilenii mai are şanse de a se impune doar în competiţia continentală.

Real Madrid a fost eliminată din Cupa Spaniei de Alcoyano, o echipă de liga a 3-a. Mai mult, în ultimele 3 meciuri din campionat, Realul a obţinut doar 4 puncte. Astfel, diferenţa dintre Madrid şi rivala Atletico este de 10 puncte, cu un meci mai puţin jucat de formaţia de pe Wanda Metropoliatano.
Până şi în Supercupa Spaniei ”galacticii” au fost învinşi de Bilbao în semifinale.

Astfel, conform as.com, viitorul lui Zidane se bazează pe prestaţia sa în Liga Campionilor. Doar dacă reuşeşte să câştige al 14-lea trofeu continental pentru Real va fi păstrat antrenorul francez. Primul obstacol pentru formaţia de pe Bernabeu este Atalanta. Cele două manşe vor avea loc pe 24 februarie şi 10 martie, iar dacă ratează calificarea, viitorul lui Zidane va fi departe de Real.

Jucătorul ce ar putea face diferenţa şi pe care se bazează Realul de mai bine de 15 ani este vetranul Sergio Ramos. Când acesta este disponibil, întreaga echipă joacă mai bine. Ajuns, însă, la aproape 35 de ani şi afectat de accidentări recurente, ”galacticii” trebuie să găsească un nou plan, mai puţin dependent de căpitanul lor. Mai mult, se zvoneşte că Ramos nu va semna o prelungire şi o va părăsi pe Real Madrid la sfârşitul sezonului, accetuând nevoia clubului pentru o reconstrucţie.

Un lucru este clar însă. Dacă va termina sezonul fără vreun trofeu, Zidane îşi poate lua rămas bun, pentru a doua oară, de la Real Madrid. Dar acesta poate fi un lucru bun pentru madrileni. Aducerea unui antrenor tânăr şi începerea reconstrucţiei acum i-ar poziţiona cel mai bine pentru viitor. Mai mult, dependenţa echipei de starurile sale în vârstă ar putea fi remediată.

Afla mai multe despre: real madridzinedine zidane 

viewscnt
Articole similare