Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Fiorentina l-a luat pe Louis Munteanu, noua "perlă" a lui Gică Hagi

Viitorul, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Fiorentina l-a luat pe Louis Munteanu, noua "perlă" a lui Gică Hagi

Farul Constanța

Comentarii

Atacantul Viitorului, Louis Munteanu, va face pasul la Fiorentina, la doar 18 ani. Se pare că cele două cluburi s-au înţeles asupra mutării.

Louis Munteanu ajunge la Fiorentina

Atacantul Viitorului urmează să plece peste două zile în Italia şi să facă vizita medicală. Dacă totul va fi în regulă, Louis Munteanu va semna un contract pe cinci ani cu Fiorentina, conform ProSport

„Nu pot să confirm transferul lui Louis Mounteanu… dar nici să-l infirm! Pot să spun că Viitorul are oferte pentru mai mulţi fotbalişti în acest moment”, a declarat Gică Popescu pentru sursa citată. 

Imediat după ce a făcut pasul la Viitorul, în 2019, şi a marcat primul gol, Gică Hagi l-a lăudat pe tânărul atacant: ”Louis Munteanu a meritat acest lucru. Nu mai avea ce să facă pe acolo, era un pic faraon acolo la juniori şi a trebuit să-l aduc la echipa mare, să simtă, să vadă fotbalul mai puternic, mai bun, care să-l facă pe el să devină mai bun. Are execuţii bune, este un nouar clasic. Suntem mulţumiţi că avem tineri care dau randament. Ganea e 99, Munteanu 2002", spunea "Regele" în urmă cu un an. 

În sezonul 2019-2020, Louis Munteanu a jucat în 23 de partide şi a marcat de 6 ori. 

Afla mai multe despre: louis munteanuviitorulfiorentina 

viewscnt
Articole similare