Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul - Poli Iaşi - reprogramat. Când se va juca contestaţia ieşenilor + Comunicatul echipei Viitorul Constanţa

Viitorul - Poli Iaşi - reprogramat. Când se va juca contestaţia ieşenilor + Comunicatul echipei Viitorul Constanţa

Superliga

Comentarii

Partida dintre FC Viitorul şi Politehnica Iaşi nu s-a putut relua nici în cursul zilei de marţi, tot din cauza ceţii. Arbitrul partidei a decis să trimită echipele la vestiar.

Conform regulamentului, jocul va fi reluat la o altă dată, dar din minutul 1. Luni seară, partida Viitorul - Poli Iaşi a fost oprită în minutul 67, la scorul de 0-0, din cauza ceţii. Această decizie i-a nemulţumit pe moldoveni, care au depus contestaţie.

„Vorbim de luna februarie. După ora 15 trebuie aprinsă nocturna, scrie la regulament. În mod cert vom face contestaţie, nu se poate aşa ceva, suntem de patru zile la mare, vrem să jucăm fotbal 20 de minute şi vedeţi că toată lumea vede, se văd porţile, chiar ne batem joc? Suntem la ora 17, în februarie, cum să nu aprindem nocturna? Şi fără nocturnă se putea juca. Evident că am cerut (n.r. - să se aprindă nocturna) şi e de datoria gazdelor să asigure toate condiţiile. Hai să ne respectăm între noi ca echipe. Sincer, hai să ne respectăm.  Vom face contestaţie, vom scrie raport, vom vedea ce vor decide comisiile abilitate. E evident că o echipă n-a vrut să joace şi n-au vrut să dea drumul jocului", a declarat Ciprian Paraschiv.

Ulterior, Viitorul Constanţa a emis un comunicat de presă cu privire la situaţia cauzată de acest meci: ”În urma reprogramării, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a partidei pe care echipa noastră ar fi trebuit să o dispute cu Politehnica Iaşi, în etapa a 24-a din Liga 1, facem următoarele precizări:

- După decizia arbitrului ca meciul cu Politehnica Iaşi să fie reluat marţi, 23 februarie, FC Viitorul Constanţa a propus, după consultarea buletinului meteo, continuarea jocului a doua zi la orele 13 sau 14, pentru a evita ca ceaţa să împiedice continuarea partidei.

- Această propunere a clubului nostru NU a fost acceptată de Politehnica Iaşi, care a dorit reluarea meciului la o oră mult mai târzie (?!). În aceste condiţii, de comun acord cu producătorul partidei, s-a decis ca partida să se reia marţi, 23 februarie, de la ora 16.00, când, din păcate, starea vremii nu a permis nici de această dată disputarea acesteia.

- La FC Viitorul Constanţa instalaţia de nocturnă funcţionează şi a funcţionat mereu în parametrii normali, dar numai arbitrul şi producătorul meciului decid când şi dacă este necesar ca aceasta să fie aprinsă, în niciun caz clubul oaspete.

- În condiţiile în care o ţară întreagă a putut observa cauza reală care a dus la reprogramarea acestei partide la o dată ce va fi anunţată ulterior, acuzaţiile clubului ieşean sunt total deplasate, nefondate, chiar comice.

- Dincolo de aceste aspecte, ca reprezentant al cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF, preşedintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, are şi obligaţia de a trata cu mai mult respect toate echipele.”

Contestaţia formulată de Poli Iaşi ar urma să se judece pe data de 3 martie.

Afla mai multe despre: viitorulpoli iaşi 

viewscnt
Articole similare