Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul rămâne un coşmar pentru Dinamo: „Am fost mai buni. O echipă mai unită”. Constănţenii sunt pe loc de play-off în Liga 1

Viitorul rămâne un coşmar pentru Dinamo: „Am fost mai buni. O echipă mai unită”. Constănţenii sunt pe loc de play-off în Liga 1

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a învins-o pe Dinamo şi s-a instalat pe loc de play-off în Liga 1. Constănţenii sunt pe poziţia a şasea, cu 16 puncte, la fel egalitate cu Sepsi şi cu Academica Clinceni, echipe aflate pe poziţiile 4, respectiv 5.

În etapa a zecea a sezonului regulat, ediţia 2020-2021, echipa lui Ruben de la Barrera a obţinut victoria cu numărul 10 în cele 25 de confruntări directe cu Dinamo. Aproape trei ani şi jumătate au trecut de când Viitorul a pierdut ultimul meci la Ovidiu în faţa lui Dinamo.

„Ştiam că Dinamo are jucători foarte buni, a demonstrat-o şi în această seară, o echipă grea care a vrut să demonstreze azi împotriva noastră, dar cred că am fost mai buni, o echipă mai unită şi acest lucru ne-a adus victoria.

Nu am început aşa cum ne-am dorit, dar contează că ne-am apărat bine în prima repriză, am atacat parţial bine, cât ne-au oferit ei, dar în repriza a doua am dominat-o.

Norocul ţine cu cine îl merită şi cred că noi am meritat victoria în această seară”, a declarat Virgil Ghiţă, după Viitorul - Dinamo, scor 2-0.

Olandezul Luckassen este unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai Viitorului în acest sezon. Atacantul este golgheterul echipei, cu cinci reuşite.

„A fost un meci dificil, bineînţeles. Am avut 2-0, dar după golul de 2-1 a devenit foarte dificil. Dar am luat cele trei puncte datorită caracterului. Ne-au lipsit foarte mulţi jucători şi am arătat astăzi că avem caracter.

Pentru mine, cel mai important este că am luat cele trei puncte. Acum trebuie să continuăm la fel.  Nu a fost noroc, am meritat. Am jucat foarte bine astăzi, am arătat caracter şi cred că ne-am descurcat foarte bine”, a declarat şi Kevin Luckassen.

Afla mai multe despre: luckassenghita 

viewscnt
Articole similare