Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul, replică fermă pentru FCSB! Declaraţia care i-a deranjat la culme pe oficialii campioanei

Viitorul, replică fermă pentru FCSB! Declaraţia care i-a deranjat la culme pe oficialii campioanei

Farul Constanța

Comentarii

Oficialii celor de la FC Viitorul i-au oferit replica lui Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al FCSB, care afirmase cu doar câteva zile în urmă că fotbaliştii Viitorului au foame de bani şi "foame de Steaua".

Aici puteţi citi integral comunicatul de presă postat de echipa din Constanţa pe site-ul oficial:

În urma declaraţiilor apărute duminică, 04.03.2018, în presa centrală, în care oficialul echipei FCSB, Helmuth Duckadam, afirma că “Fotbaliştii Viitorului au foame de bani şi foame de Steaua...“, directorul general al campioanei României, Cristian Bivolaru, face următoarea precizare:

”Considerăm total inoportună o astfel de declaraţie a unui oficial al  FCSB chiar înaintea meciului direct dintre cele două formaţii, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Chiar dacă politica clubului este de a forma şi de a vinde jucători, nu este normal să existe astfel de discuţii înaintea unui meci oficial.

Avem jucători cu o cotă foarte bună, suntem pentru al treilea an consecutiv în play-off şi suntem interesaţi să transferăm jucători la orice club (din ţară sau din străinătate) care ne transmite oferte interesante, atât pentru clubul nostru, cât şi pentru jucători.

Nu am intrat, însă, niciodată, în negocieri referitoare la un transfer în timpul desfăşurării sezonului fotbalistic, mai ales cu una dintre competitoarele noastre. Cât priveşte afirmaţia potrivit căreia "jucătorii care impresionau la Viitorul nu mai au acelaşi randament la noi“, credem că oficialul fecesebist trebuie să caute cauzele în altă parte şi nu în ,,foamea de bani“ a acestora“, se arată în comunicatul Viitorului.

"Fotbaliştii Viitorului au foame de bani şi foame de Steaua, muncesc ca să impresioneze şi să ajungă să câştige bani mai mulţi. Jucătorii care impresionau la Viitorul nu mai au acelaşi randament la noi fiindcă aici devin individualişti, încearcă să impresioneze, toţi se gândesc cum să plece de la 20.000 de euro pe lună la 500.000!", spunea Duckadam pentru GSP.

FCSB va întâlni, duminică, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, echipa FC Viitorul, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. Partida va putea fi urmărită la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: viitorulfcsbliga 1helmuth duckadamcristian bivolaru,  

viewscnt
Articole similare