Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul şi-a pierdut vedeta înainte de derby-ul din play-out! Anunţul făcut de echipa lui Gică Hagi

Viitorul şi-a pierdut vedeta înainte de derby-ul din play-out! Anunţul făcut de echipa lui Gică Hagi

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul nu va putea conta al meciul cu Voluntari pe Rivaldinho, care s-a accidentat în cadrul unui antrenament. Brazilianul a suferit o entorsă la gleznă.

Rivaldinho s-a accidentat

"La meciul din această seară cu FC Voluntari, din etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1, formaţia noastră nu poate conta, din păcate, pe unul dintre jucătorii de bază.

Brazilianul Rivaldinho s-a accidentat la ultimul antrenament şi a devenit astfel indisponibil pentru partida cu formaţia ilfoveană.

Acesta a suferit o entorsă la gleznă după un contact mai energic la ultima sesiune de pregătire şi prezenţa sa la acest meci de campionat a devenit imposibilă.

Meciul FC Voluntari - FC Viitorul, din play-out-ul Ligii 1, are loc astăzi, 6 iulie 2020, de la ora 20.00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană", a anunţat Viitorul pe site-ul clubului. 

LIVE VIDEO | FC Voluntari - Viitorul Constanţa, ora 20, pe Telekom Sport 1

FC Voluntari este singura formaţie din play-out care nu a pierdut niciun meci în primele şapte runde disputate. A acumulat cinci victorii şi două rezultate de egalitate, fiind, cel puţin pentru moment, relaxată în privinţa salvării de la retrogradare. Are şase puncte peste Hermannstadt, ocupanta locului 12, ce asigură barajul pentru menţinerea în Liga 1, însă lucrurile se pot complica dacă ilfovenii vor începe să înregistreze înfrângeri. Jocul rezultatelor îi poate readuce în hora retrogradării.

Afla mai multe despre: viitorulrivaldinho 

viewscnt
Articole similare