Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul şi-a schimbat site-ul după ce a fuzionat cu Farul. Care este acum site-ul oficial

Viitorul şi-a schimbat site-ul după ce a fuzionat cu Farul. Care este acum site-ul oficial

Superliga

Comentarii

Viitorul şi-a schimbat denumirea site-ului oficial după ce fosta campioană a României a fuzionat cu Farul Constanţa.

Pe 21 iunie 2021, Gică Hagi a anunţat oficial startul unuia dintre cele mai interesante proiecte din fotbalul românesc. Pentru a readuce Farul în grupul echipelor importante din Liga 1, ”Regele” a decis să facă o fuziune cu Viitorul.

În această perioadă, oficialii Farului sunt în plin proces de rebranding şi denumirea şi mărcile Viitorul sunt înlocuite cu cele ale noii echipe a lui Gică Hagi. A fost astfel schimbat şi site-ul oficial al clubului.

Care este noul site al Farului după ce s-a făcut fuziunea cu Viitorul

După ce fuziunea a fost anunţată oficial, cei de la Viitorul au decis să-şi promoveze noua identitate pe toate canalele online. Miercuri a venit rândul site-ului oficial să sufere o schimbare. Noul site oficial al clubului îl înlocuieşte pe cel al Viitorului, dar denumirea sa este acum farulconstanta.com.

Noul site a devenit astfel sursa din care suporterii Farului îşi pot lua acum informaţiile oficiale. Tot aici vor fi transmise live meciurile amicale ale echipei de seniori, dar şi competiţiile echipelor de juniori.

Momentan, în magazinul online se găsesc în continuare tricouri şi obiecte cu însemnele Viitorului, dar cum clubul este în plin proces de transformare, acestea vor fi înlocuite de cele cu marca Farul. De altfel, tricourile de antrenament şi cele oficiale au fost deja imprimate cu sigla Farului.

Unde îşi va juca Farul Constanţa meciurile de pe teren propriu

Până la această fuziune, Farul Constanţa şi-a jucat meciurile pe stadionul din Constanţa. Însă arena se află într-o avansată stare de degradare. De altfel, una dintre condiţiile impuse de Gică Hagi pentru a fi de acord cu fuziunea a fost să se ridice un stadion nou, pe locul actualei arene.

Autorităţile locale au promis că dorinţa lui Gică Hagi va fi îndeplinistă şi noul stadion ar urma să aibă 18.000 de locuri. Până atunci, Farul Constanţa îşi va juca meciurile la Ovidiu, pe stadionul construit de Gică Hagi şi care a fost ”casa” Viitorului.

De altfel, stadionul central al Academiei Hagi a fost omologat pentru sezonul 2021-2022 al Ligii 1, în cadrul unei inspecţii care a avut loc miercuri, 23 iunie.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare