Experiențe împreună.
You are here:

Viitorul şi FC Voluntari au început cu o remiză albă play-out-ul. Portarii celor două echipe au menţinut tabela de marcaj intactă | VIDEO

Viitorul şi FC Voluntari au început cu o remiză albă play-out-ul. Portarii celor două echipe au menţinut tabela de marcaj intactă | VIDEO

Liga 1

Comentarii

Viitorul şi Voluntari au început cu o remiză albă play-out-ul. Cele două formaţii s-au întrecut în ratări la Ovidiu, dar atât Căbuz, cât şi Cojocaru au fost în mare formă. După prima etapă, echipa lui Hagi rămâne lider, cu 21 de puncte, în timp ce ilfovenii e pe ultimul loc, cu 11 puncte.

VIDEO | Viitorul - Voluntari 0-0

Echipele de start: 

Viitorul: Căbuz - Boboc, Mladen, Ghiţă, de Nooijer - Artean, Dulca, Ganea - Matei - Rivaldinho, Chiţu
Rezerve: Buzbuchi, Casap, Ciobanu, Edjouma, Ganea, Iacob, Zoua

Voluntari: Cojocaru - Belu, Paşcanu, Achim, Vlad - Laidouni, Pablo - Sanoh, Căpăţână, Măţan - Tudorie
Rezerve: Râmniceanu, Balaur, Costin, Morar, Simonovski, Struna, Ţîră

Final

Min 90+1 Cojocaru îl blochează şi pe George Ganea şi tabela rămâne 0-0

Min 80 - O noua ocazie mare a gazdelor. Zoua este blocat în ultima clipă

Min 62 - Ocazie imensă a Viitorului! Cojocaru îl blochează incredibil pe Zoua

Min 60 - Sanoh îi testează vigilenţa lui Căbuz

Min 52 - Şut frumos al lui Ganea, dar mingea se duce peste poarta lui Cojocaru

Min 46 - A început repriza secundă

Min 45 - Pauză la Ovidiu

Min 31 - Vlad şutează periculos, dar Căbuz reţine 

Min 21 - Măţan, foarte aproape şi el să înscrie impotriva fostei sale echipe

Min 17 - Un nou duel Tudorie - Căbuz, câştigat de portarul gazdelor 

Min 16 - Ocazie şi pentru Viitorul. Rivaldinho trimite mingea cu capul în braţele lui Cojocaru

Min 14 - Prima ocazie a meciului le aparţine oaspeţilor. Tudorie îl întinde pe Căbuz

Min 1 - A început meciul 


FC Viitorul joacă primul său meci din istorie în play-out, sâmbătă, de la ora 17:30, pe propriul teren, împotriva celor de la FC Voluntari. În primele două meciuri disputate în sezonul regulat, echipa pregătită de Gheorghe Hagi a obţinut două victorii. În partida din tur, Viitorul s-a distrat cu ilfovenii şi s-a impus cu 4-0, graţie golurilor marcate de Iancu, Ganea, Houri şi Rivaldinho. Apoi, în partida din retur, constănţenii au reuşit să întoarcă scorul  în ultimele 20 de minute şi s-au impus cu 2-1 prin golurile lui Rivaldinho şi Munteanu.

FC Viitorul - FC Voluntari LIVE VIDEO, sâmbătă, ora 17:30, la Telekom Sport 1

"Trebuie să demonstrăm că suntem buni, trebuie să tratăm fiecare meci serios, să fim conectaţi, determinaţi, să facem fotbalul nostru, să arătăm încă o dată că merităm şi că suntem foarte buni. Trebuie să luăm trei puncte, să jucăm la victorie, să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului şi să câştigăm cele trei puncte.

Trebuie să ne adaptăm la realitatea care e, din păcate, nu am reuşit să intrăm în play-off cu toate că am stat acolo mult timp, am avut un început bun de campionat după care la sfârşit am suferit foarte mult" , a spus Gheorghe Hagi.

FC Viitorul - FC Voluntari LIVE VIDEO, sâmbătă, ora 17:30, la Telekom Sport 1

"Ne aşteaptă un meci greu la Constanţa, cu o echipă bună, cu o filozofie de joc, cu o idee de joc implementată în 10 ani, un antrenor foarte bun. Suntem într-o formă bună şi sperăm să continuăm. Să câştigăm punct, puncte şi după aceea vom trage linie la sfârşit să vedem unde suntem.

Trebuie să continuăm forma bună. De fapt acum în play-out începe alt campionat, trebuie să dăm maxim în cele 14 meciuri care sunt şi să ne îndeplinim obiectivul. Sperăm să obţinem cât mai multe puncte ca să putem să ne atingem obiectivul" , a declarat Mihai Teja.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe