Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul sună bine în Ghencea. A început Liga Elitelor, iar Steaua a obţinut victorii pe linie. Reacţia lui Iulian Miu

Viitorul sună bine în Ghencea. A început Liga Elitelor, iar Steaua a obţinut victorii pe linie. Reacţia lui Iulian Miu

Steaua

Comentarii

Prima etapă din Liga Elitelor a adus victorii pe linie pentru echipele de juniori ale Stelei.

Cele mai bune echipe s-au adunat din România s-au adunat în prima etapă din Liga Elitelor, o competiţie care devine importantă în contextul în care multe echipe din prima ligă şi nu numai, au nevoie de jucători tineri.

Pentru echipele Academiei Steaua, sezonul a început bine. Formaţia U16, antrenată de Florin Neaţă, s-a impus la Ploieşti, cu scorul de 2-0.

La U17, echipa antrenată de Cătălin Dănilescu, a câştigat cu scorul de 4-2 în faţa formaţiei similare din Botoşani. La nivelul U19, Steaua antrenată de Alin Dumitriu s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa formaţiei U19 din Botoşani.

Despre debutul în Liga Elitelor a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport şi Iulian Miu, Team Manager la Academia CSA Steaua:

Eu sunt mulţumit de ceea ce se întâmplă, dar este clar trebuie acordată mai multă atenţie Centrului de Copii şi Juniori. Uşor, uşor trebuie să îmbunătăţim condiţiile, iar ochii să se îndrepte şi către Academia Stelei. Aşteptăm ca lumea să fie alături de noi, iar uşor, uşor, să dăm fotbalişti către prima echipă. Facem eforturi mari alături de George Ogăraru şi Nicu Alexandru să oferim cele mai bune condiţii” ne-a declarat fostul căpitan al roş-albaştrilor.

Steaua U19 - Botoşani U19 3-2 (Alin Dumitriu)
Steaua U17 - Botoşani U17 4-2 (Cătălin Dănilescu)
Steaua U16 - Ploieşti U16 2-0 (Florin Neaţă)

Afla mai multe despre: iulian miuliga elitelor 

viewscnt
Articole similare