Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul transfer al FCSB-ului atacă echipa lui Petrescu: ”Nu joacă nimic! Doar lungă şi pe-a doua, apoi sar la bătaie!”

Viitorul transfer al FCSB-ului atacă echipa lui Petrescu: ”Nu joacă nimic! Doar lungă şi pe-a doua, apoi sar la bătaie!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a clujenilor de la CFR, iar sâmbătă contra echipei Astra Giurgiu a şi bifat prima victorie. Bordeianu a marcat singurul gol al partidei şi a adus al treilea succes în playoff pentru clujeni din 3 meciuri jucate. În acelaşi timp, Astra Giurgiu a bifat a treia înfrângere la rând.

Viitorul jucător de la FCSB, Claudiu Belu a vorbit la finalul partidei după înfrângerea Astrei. 

El a atacat jocul practicat de actuala campioană a României şi a taxat problemele financiare existente la Giurgiu: ”Am făcut o primă repriză bună, dar în partea a doua am jucat slab. Nu ştiu cum am părut, dar vă spun ce am simţit din teren. Am primit un gol dintr-o fază care nu anunţa nimic. Au fost trei luni greu pentru noi, zi de zi este greu din ianuarie, vă daţi seama, e complicat. Eu mai am răbdare, mai am puţin şi voi termina contractul. Nu ştiu colegii cum sunt. Eu sunt profesionist, dar asta este. Ce să faci, decât să stai acasă, asta este. CFR nu arată nimic: minge lungă şi pe-a doua şi apoi sar la bătaie. Nu ştiu ce s-a întâmplat, un oficial al CFR-ului a adresat cuvinte urâte” a declarat Claudiu Belu în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: claudiu belu 

viewscnt
Articole similare