Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul U19, victorie categorică în faţa lui FCSB U19, în Liga Elitelor. Echipa lui Gigi Becali a folosit doi jucători de la seniori

Viitorul U19, victorie categorică în faţa lui FCSB U19, în Liga Elitelor. Echipa lui Gigi Becali a folosit doi jucători de la seniori

Fotbal intern

Comentarii

Viitorul U19 s-a impus categoric în derby-ul cu FCSB U19, în Liga Elitelor, într-un dispută pentru prima poziţie. Constănţenii au câştigat cu 4-1, deşi FCSB a avut în primul ”11” doi jucători din lotul de seniori.

Viitorul îşi menţine supremaţia la sub 19 ani. În derby-ul cu FCSB, echipa din Ovidiu a câştigat cu 4-1, în contextul în care bucureştenii i-au avut în primul ”11” pe Ovidiu Perianu şi pe Octavian Popescu - juniori care au intrat deja în circuitul echipei de seniori.

Viitorul U19, victorie categorică în faţa FCSB-ului

Juniorii lui Gică Hagi au deschis scorul în minutul 26, prin Andronache. Tot el a dus scorul la 2-0, în minutul 58, dar FCSB a redus din diferenţă în minutul 64, dintr-o lovitură de la 11 metri. Însă Viitorul a mai punctat de două ori, prin Grameni (74) şi Grosu (87).

Înainte de această etapă, Viitorul U19 şi FCSB U19 conduceau seria, ambele cu câte 24 de puncte. În urma acestui rezultat, Viitorul s-a distanţat la trei puncte în fruntea clasamentului. Juniorii lui Gică Hagi au cel mai bun atac din serie - cu 44 de goluri înscrise în 9 etape şi cea mai bună apărare - cu doar 7 goluri primite.

  • VIITORUL U19: Stănciulescu - Grosu, Bîrzu, Sîrbu, Miteletu, Grameni, Voicu, Tănasă, Mustaca, Andronache, Bodişteanu
  • FCSB U19: Jisa - Cintea, Coza, David, Nadolu, Ciuculete, Ov. Perianu, Pandele, Timiş, Chiriţoiu, Oct. Popescu

La final, jucătorii Viitorului au sărbătorit în vestiar ca şi cum ar fi câştigat un trofeu.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare