Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul, ultimele informaţii despre fuziunea cu Farul: „Vă anunţăm cu bucurie naşterea unui nou proiect în fotbalul constănţean”

Viitorul, ultimele informaţii despre fuziunea cu Farul: „Vă anunţăm cu bucurie naşterea unui nou proiect în fotbalul constănţean”

Superliga

Comentarii

Fuziunea dintre principalele reprezentate ale Constanţei în fotbalul românesc, Viitorul şi Farul, este aproape să se realizeze.

Echipele vor să se unească şi să joace din sezonul viitor sub numele de Farul Constanţa şi să joace partidele de pe tren propriu la Ovidiu, pe terenul unde a evoluat mereu FC Viitorul.

Azi, FC Viitorul a emis un comunicat unde a oferit ultimele detalii:

„Vă anunţăm cu bucurie începerea unui nou proiect în fotbalul constănţean - Împreună suntem mai puternici - prin care ne dorim să fim cei mai buni!

Luni, 21 iunie, de la ora 12.00, la Sala Viena (zona SPA) de la Hotelul Iaki din Constanţa, vom organiza o conferinţă de presă la care vor participa, alături de toţi cei implicaţi în acest proiect, numeroase legende ale fotbalului constănţean precum şi reprezentanţi ai suporterilor noştri.

Pornind de la tradiţia fotbalului de la malul mării, vom îmbina trecutul cu prezentul pentru a construi viitorul şi a duce această iubire a tuturor suporterilor constănţeni la nivelul pe care cu toţii îl dorim", se arată în comunicatul emis de Viitorul. 

Afla mai multe despre: viitorul constantafarul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare