Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Villarreal - Barcelona 4-4 ca la teatru. Meci superb în Spania. Gazdele au revenit de la 0-2, au condus, dar în cele din urmă Suarez a egalat la ultima fază

VIDEO | Villarreal - Barcelona 4-4 ca la teatru. Meci superb în Spania. Gazdele au revenit de la 0-2, au condus, dar în cele din urmă Suarez a egalat la ultima fază

La Liga

Comentarii

Meci nebun în Spania. Villarreal - Barcelona s-a încheiat 4-4, iar partida a avut o desfăşurare pur şi simplu haotică.

După ce în etapa trecută a condus-o pe Celta cu 2-0 şi a pierdut, Villarreal a mai suferit o deziluzie. Meciul începuse catastrofal pentru submarinul galben. Catalanii conduceau deja la două goluri diferenţă după un sfert de oră. Coutinho a înscris după aproape şase luni în campionat, din pasa lui Malcom. Apoi, a marcat şi brazilianul transferat de la Bordeaux, primul său gol pentru echipa lui Valverde în campionat. Scorul pauzei a fost stabilit de Chukwueze. Nigerianul nu mai marcase pe teren propriu din luna decembrie.

Submarinul galben a scufundat Barcelona la reluare. Ekambi a reuşit să egaleze. Valverde l-a introdus pe teren pe Messi la 2-2, dar imediat după ce a intrat, Iborra a dejucat perfect jocul la offside al catalanilor şi şi-a adus echipa în avantaj. Pe contraatac, Villarreal a mai lovit o dată prin Bacca. Însă extratereştrii nu au cedat nici la 2 la 4. Messi a redus din diferenţă cu un şut superb din lovitură liberă. La ultima fază a meciului, a înscris şi Suarez, iar Villarreal - Barcelona s-a încheiat 4 la 4. Submarinul galben a rămas fără victorie în faţa catalanilor de 11 ani.


VIDEO | Villarreal - Barcelona 4-4
Au marcat: Chukwueze 23', Ekambi 49', Iborra 62', Bacca 80' / Coutinho 12', Malcom 16', Messi 90', Suarez 90+3

  • VILLARREAL: Asenjo - Alvaro, Mori, Ruiz - Mario Gaspar, Morlanes, Cazorla, Alfonso - Chukwueze, Iborra - Ekambi
  • BARCELONA: ter Stegen - Sergi Roberto, Umtiti, Lenglet, Jordi Alba - Vidal, Busquets, Arthur - Malcom, Suarez, Coutinho 

Min. 90+3: GOOOL Barcelona! Suarez egalează la ultima fază cu un şut de la distanţă. 

Min. 90: GOOOL Barcelona! Messi înscrie superb din lovitură liberă. 

Min. 86: Eliminare Villarreal! Alvaro Gonzalez primeşte al doilea cartonaş galben şi ajunge la vestiare mai devreme. 

Min. 80: GOOOL Villarreal! Bacca înscrie şi el după ce îl driblează pe ter Stegen, iar Barcelona este şah-mat. 

Min. 62: GOOOL Villarreal! Iborra păcăleşte apărarea adversă şi înscrie elegant pe lângă ter Stegen. 

Min. 49: GOOOL Villarreal! Ekambi îl surprinde total pe ter Stegen şi "submarinul galben" egalează. 

Min. 23: GOOOL Villarreal! Nigerianul Chukwueze a înscris după ce anterior trimisese mingea doar în bară. 

Min. 19: Coutinho a fost aproape de dublă, dar brazilianul a trimis doar în bară. 

Min. 16: GOOOL Barcelona! De data aceasta Coutinho este cel care îi pasează decisiv lui Malcom. 

Min. 12: GOOOL Barcelona! Semedo este găsit foarte bine, iar portughezul îi pasează lui Coutinho. Brazilianul, aflat cu poarta goală, înscrie fără probleme. 

Min. 8: Ocazie mare pentru Villarreal! Chukwueze s-a apropiat periculos de poarta oaspeţilor, dar şutul său cu stângul a fost respins în corner de ter Stegen. 

Min. 2: Prima ocazie îi aparţine Barcelonei. După un contraatac pus pe picioare de Messi, Suarez a trimis din unghi spre poartă, dar şutul a fost deviat în corner. 


Barcelona are şase victorii consecutive în campionat şi 10 puncte mai mult decât urmăritoarea Atletico Madrid cu nouă runde înainte de finalul sezonului. Trupa blau-grana continua cursă pentru titlu cu un meci la Villarreal, echipă ce se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Iar fosta adversară a Stelei din Cupa UEFA are moralul afectat după ce în weekend a ratat o şansă mare de a se depărta de zona fierbinte.

  • LIVE VIDEO | Villarreal - FC Barcelona, astăzi, ora 22:30, Telekom Sport 1

A condus cu 2-0 la Vigo, dar până la urmă nu s-a ales cu niciun punct din respectiva confruntare. Iar statistica duelurilor directe le dă fiori fotbaliştilor lui Javi Calleja care nu au mai bătut-o pe Barcelona de mai bine de 11 ani. Au fost de atunci 21 de partide între cele două formaţii. După jocul împotriva Barcelonei, pe Villarreal o aşteaptă două deplasări în campionat, la Betis şi Girona. În schimb, fotbaliştii lui Valverde au pierdut un singur meci în această stagiune în deplasare, cu Leganes. 

Afla mai multe despre: la ligavillarrealbarcelona 

viewscnt
Articole similare