Experiențe împreună.
You are here:

Vin alte milioane de euro din străinătate. Transferul cu care Gigi Becali a dat lovitura la FCSB. S-au aflat detaliile contractului

Vin alte milioane de euro din străinătate. Transferul cu care Gigi Becali a dat lovitura la FCSB. S-au aflat detaliile contractului

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă să încaseze sume importante de bani de pe urma transferurilor în străinătate, iar în perioada următoare aşteaptă alţi bani în conturi. Presa din Turcia a anunţat detaliile contractului care a încins spiritele la Galatasaray.

Înţelegerea pe care Gigi Becali a avut-o cu Galatasaray i-a împărţit în două tabere pe oficialii multiplei campioane a Turciei. În cadrul clubului s-a cerut transparenţă, iar opoziţia preşedintelui Burak Elmas a ieşit la atac. Oficialul lui Gatalasaray a fost tras la răspundere, din cauza neclarităriţăilor privind suma de transfer anunţată public şi bonusurile contractuale. 

Gigi Becali continuă să încaseze bani din străinătate, în timp ce turcii se ceartă

Imediat după ce a bătut palma cu Galatasaray, Gigi Becali a susţinut că l-a vândut pe mijlocaşul naţionalei României pentru 5.7 milioane de euro. Pentru Telekom Sport, vărul său, Victor Becali a spus că de fapt s-au plătit în jur de "3 milioane şi ceva", restul reprezentând bonusurile de performanţă. Detalii nu au fost oferite, dar presa din Turcia a prezentat cifrele. 

Aslanarenasi.com scrie că Cim Bom are de plătit către FCSB o sumă fixă de 3.5 milioane de euro, în decurs de trei ani, iar jucătorul va încasa 650.000 de euro pe sezon. Olimpiu Moruţan a semnat cu Galatasaray pentru următorii cinci ani. 

Gigi Becali e aproape de încă o tranşă din bonusuri. La 15 meciuri jucate de tricolor la echipa din Istanbul, 600.000 de euro se duc spre clubul din Berceni. Până în acest moment, Moruţan are opt meciuri disputate. 

Pentru calificarea lui Galatasaray în grupele Europa League, omul de afaceri român a încasat 300.000 de euro, iar o eventuală calificare în grupele Champions League i-ar aduce 1 milion de euro.

De asemenea, FCSB a păstrat 20% din drepturile lui Olimpiu Moruţan, după transferul în străinătate. 

După Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, care au lăsat o impresie bună sub comanda lui Fatih Terim, până în acest moment, încă un român poate ajunge la clubul la care Gică Hagi a scris istorie. Presa turcă a susţinut că Galatasaray a mai pus ochii pe un fotbalist de la FCSB. 

 

viewscnt
Articole similare