Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vin după tine!" Serena Williams, mesaj direct pentru "rivala" Halep. De ce e convinsă că-i va "lua" locul 1 WTA

"Vin după tine!" Serena Williams, mesaj direct pentru "rivala" Halep. De ce e convinsă că-i va "lua" locul 1 WTA

Tenis

Comentarii

Serena Williams a spus pas primului turneu de Mare Şlem al anului 2018, însă nici nu concepe că nu va reveni în circuit la cel mai înalt nivel, gata să-şi "recupereze" prima poziţie în clasamentul WTA, deţinută în acest moment de Simona Halep.

Serena, care a devenit mamă în urmă cu mai puţin de cinci luni, a preferat să nu joace la Australian Open, simţind că nu e la un nivel destul de bun pentru a şi câştiga turneul.

Cu 23 de titluri de Mare Şlem în palmares, Serena Williams spune că e decisă să depăşească recordul absolut, deţinut de Margaret Court (24 de titluri de Mare Şlem). Însă, mai mult decât atât, vrea să redevină lider mondial.

"Sunt conştientă de recordurile din tenis, din păcate. Nu e niciun secret că ţintesc 25 de titluri de Mare Şlem. Şi cred că faptul că am devenit mama m-ar putea ajuta. Când sunt agitată, pierd meciuri, dar simt că această stare mi-a dispărut de când s-a născut Olympia.



Nu am nevoie de bani, titluri sau de prestigiu. Însă vreau să le am, chiar dacă nu am nevoie de ele. Este un sentiment diferit [...]

Nu a fost un număr 1 clar cât timp am lipsit. Va fi interesant să fiu din nou acolo, pe locul pe care îl numesc "al meu", unde simt că merit să fiu. Eu nu joc tenis ca să fiu a doua sau a treia!

Dacă nu există un număr 1 constant, atunci eu pot să-mi recuperez locul! Dar şi dacă ar exista un număr unu clar, e ok, de asemenea, pentru că vin după tine!
", a declarat Serena Williams pentru revista Vogue.

Totul despre Australian Open. Ce şanse are Halep şi cine este marele favorit de la masculin. Traseul Simonei la Melbourne

Afla mai multe despre: serena williamshaleplider mondial1 wta 

viewscnt
Articole similare