Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vin întăriri în Bănie? Oltenii vor să-l aducă pe Alex Mitriţă: ”Îl cunosc foarte bine. Este un jucător foarte bun!”

Vin întăriri în Bănie? Oltenii vor să-l aducă pe Alex Mitriţă: ”Îl cunosc foarte bine. Este un jucător foarte bun!”
Comentarii

CS Universitatea Craiova ar putea da o super lovitură pe piaţa transferurilor. Oltenii ar vrea să-l aducă înapoi în Bănie pe Alexandru Mitriţă, un jucător pe care Reghecampf îl cunoaşte bine şi despre care a vorbit în conferinţa de presă de după meciul cu FC Botoşani.

CS Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de FC Botoşani, în etapa a III-a a Ligii I. Acesta este al treilea meci la rând fără victorie pentru gazde, după 1-4, cu FCSB, în etapa a II-a, şi după 0-0, cu FC Laci, în Conference League.

 
La finalul partidei, în conferinţa de presă de după meci, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre posibilitatea ca Alexandru Mitriţă să revină în Bănie.

Noul tehnician al oltenilor a confirmat primele discuţii: ”Vedem, sunt discutii, îl cunosc foarte bine, l-am antrenat acum câteva luni în Arabia Saudită. E un jucător foarte bun, care ne-ar putea ajuta” a recunoscut Laurenţiu Reghecampf.  

Mitriţă a jucat în Bănie între 2017 şi 2019, marcând în total 29 de goluri în 60 de partide pentru Universitatea Craiova. Internaţionalul român este sub contract cu New York FC, formaţie pentru care a marcat de 18 ori în 49 de meciuri. Reghecampf şi Mitriţă au colaborat în perioada în care antrenorul o pregătea pe Al Ahli, iar Mitriţă juca acolo.

”Sunt supărat pe cele 10 min în care am primit două goluri ca nişte amatori. Nu ai cum să te prezinţi în fazele respective în aşa fel, trebuie mai multă concentrare, mai multă responsabilitate. Lipsa de concentrare, lejeritate, nu se poate să primim gol mai ales cum l-am primit, nicio reacţie din partea jucătorilor... mai mult jucătorii de la Botoşani pleacă cu jucătorul nostru în spate şi marchează din alergare cu faţă spre tribună adversă, cu spatele la poartă, un gol frumos, dar cu ajutorul nostru. O echipă de nivelul nostru, o echipa pe care vrem să o construim să se bată la titlu nu are cum să primească asemenea goluri” a mai spus Reghecampf în conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: reghecampfalexandru mitriţă 

viewscnt
Articole similare