Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vin pentru unul şi pleacă cu altul”. Dezvăluiri senzaţionale despre cum s-a transferat Ianis Zicu la Inter

”Vin pentru unul şi pleacă cu altul”. Dezvăluiri senzaţionale despre cum s-a transferat Ianis Zicu la Inter

Transferuri

Comentarii

Victor Becali a povestit cum a decurs transferul lui Ianis Zicu la Inter Milano, mutare ce i-a costat pe italieni 2,5 milioane de euro.

Ianis Zicu a fost transferat de Inter în 2003, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro. Jucătorul român impresionase un scout al italienilor, care l-a recomandat clubului, însă acesta nu a reuşit să se impună la Milano, revenind la Dinamo în 2007, liber de contract, după o serie de împrumuturi.

Dezvăluiri senzaţionale despre cum s-a transferat Zicu la Inter

Însă, conform spuselor lui Victor Becali, reprezentantul lui Inter nu venise pentru a îl urmări pe Zicu, ci pe Marica. În vârstă de doar 18-19 ani pe atunci, atacantul era un jucător de mare perspectivă, iar italienii îşi trimiseseră scout-ul pentru a îl vedea. Întâmplarea a făcut ca acesta să fie impresionat de Zicu, pe care să îl achiziţioneze în detrimentul lui Marica, în ciuda faptului că jucau pe posturi diferite.

”Când l-a luat Inter pe Zicu, îl urmăreau de fapt pe Marica….Îl urmăreau pe Marica şi până la urmă l-au luat pe Zicu, Ciprian avea şi el 18 – 19 ani. Nu poţi să ştii niciodată, vin pentru unul şi pleacă cu altul”, a declarat Victor Becali, pentru ProSport.

VIDEO | Rezumat CFR - FCSB 2-0

Afla mai multe despre: ianis zicuciprian maricavictor becalidinamointer 

viewscnt
Articole similare