Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vina mea! Mi-am bătut joc”. Aprecieri pentru discursul lui Târnovanu: ”A avut tăria asta de caracter! Îmi place de el” | EXCLUSIV

”Vina mea! Mi-am bătut joc”. Aprecieri pentru discursul lui Târnovanu: ”A avut tăria asta de caracter! Îmi place de el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ştefan Târnovanu a vorbit fără menajamente după remiza de la Sfântu Gheorghe.

Laude pentru discursul lui Târnovanu după Sepsi - FCSB

Ştefan Târnovanu a vorbit după meci şi şi-a prezentat scuzele faţă de greşelile comise la Sfântu Gheorghe. 

Discursul portarului de la FCSB a fost apreciat, în direct, la Orange Sport. 

Silviu Tudor Samuilă: ”Zice că dacă eşti la clubul ăsta şi nu rezişti presiunii nu ai ce să cauţi. Şi asta e realitatea. Ai o problemă dacă nu rezişti.

Ovidiu Herea: Mi-a plăcut de el că şi-a asumat greşeala pe care a facut-o, dar îmi plăcea ca şi atacanţi să îşi asume. Îmi place că are tăria asta de caracter. Şi da, la cluburile mari trebuie să rezişti presiunii. E mereu presiune, critică. 

Viorel Moldovan: Pentru mine rămâne un portar valoros. E unul dintre cei mai buni ai campionatului. Îmi place Sava, nu ştiu dacă e peste. Aioani... Acum nu poţi să îi iei gâtul lui Târnovanu, au greşit şi alţii. A fost neinspirat!”

Ce a declarat Târnovanu după meci:

”Amânăm titlul din cauza mea. Vreau să încep prin a spune că îmi cer scuze faţă de colegi. Au făcut un meci perfect. Mi-am bătut joc de două puncte. Mai sunt câteva meciuri şi mai avem un singur pas de făcut. Cam asta e.

Am strigat, am ieşit rău şi de acolo a ieşit rău. A fost doar vina mea. Băieţii au făcut un meci extraordinar.

În primul rând, suntem la cel mai important club din ţara asta. Dacă tu ca fotbalist nu ai puterea să treci peste ce se spune, indiferent că e domnul Gigi sau alţi oameni din fotbal... Până acum toţi spun că sunt cel mai bun. După un meci mai prost nu cred că sunt cel mai slab.

Nu vreau să spun foarte multe despre asta (n.r. despre posibila plecare). Nu am spus că vreau să plec de aici. Când am fost întrebat că sunt pregătit să-mi fac bagajele la vară am spus că doar pentru EURO. Din acele cuvinte care par că aş vrea să plec a ieşit un scandal fără sens. 

Se simte presiunea. Doar că această presiune a fost de la începutul campionatului, de la începutul play-off-ului. Am câştigat patru meciuri, iar acum avem două egaluri. Suntem aproape. Acasă cu Farul. Un meci pe care-l câştigăm probabil vom fi campioni. Nu ştiu acum”, a spus Ştefan Târnovanu după meci.

Afla mai multe despre: ştefan târnovanufcsbsepsi 

viewscnt
Articole similare