Experiențe împreună.
You are here:

Vînă şi el. Un nou fotbalist, sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf la U Craiova

Vînă şi el. Un nou fotbalist, sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf la U Craiova

U Craiova

Comentarii

Mihai Rotaru, patronul U Craiova, a făcut prima mutare la nivelul lotului după instalarea lui Laurenţiu Reghecampf (45 de ani) ca antrenor în Bănie. Rotaru l-a readus la echipă pe bulgarul Antoni Ivanov (25 de ani), un mijlocaş central care poate umple golul lăsat de plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray.

Vînă şi el. Un nou fotbalist, sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf la U Craiova

Plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray a lăsat un gol în echipa Craiovei, iar Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a făcut primele mutări în acest sens. După ce s-a înţeles cu Gigi Becali pentru transferul lui Ionuţ Vînă de la FCSB, Rotaru a mai adus un nou jucător sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf la U Craiova. Fanatik a anunţat că Antoni Ivanov, mijlocaş bulgar, a revenit în Bănie.

Ivanov a revenit la U Craiova, după ce a fost împrumutat la FC Voluntari, şi se antrena separat înainte de venirea lui Laurenţiu Reghecampf, din cauza unei probleme medicale. Se pare că acesta va reveni să facă anternamente cu echipa şi Reghe îl va putea folosi în noul sezon, Ivanov fiind adus în trecut ca un fotbalist cu potenţial pentru olteni.

Antoni Ivanov a jucat, în sezonul trecut, la FC Voluntari. La formaţia din Ilfov, bulgarul Ivanov a strâns 17 meciuri şi a marcat trei goluri şi o pasă de gol. De la venirea la U Craiova, Ivanov a strâns 32 de partide în toate competiţiile, a înscris două goluri şi a livrat cinci pase de gol.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Antoni Ivanvov în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2022 este anul în care va expira contractul dintre Ivanov şi U Craiova

Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor al U Craiova

Laurenţiu Reghecampf a explicat motivele pentru care a ales să semneze cu Universitatea Craiova, dar a abordat încă din start şi returul cu albanezii de la Laci, după 0-1 în manşa tur: ”Sunt foarte bucuros. Este experienţă nouă, un club mare, care-şi doreşte ceea ce îmi doresc şi eu. Câştigarea campionatului, trofee. Începem cu un meci dificil, după înfrângerea din deplasare. Sunt sigur că jucătorii vor fi motivaţi, vor încerca să joace mult mai bine şi să uite ultimele două rezultate. Va fi un meci dificil. O să avem o şedinţă pe marginea acestui meci, trebuie să ne strângem, să încercăm să ne calificăm. Să pregătim cât mai bine, programul e foarte încărcat şi începutul nu a fost cel dorit la U Craiova” a spus Reghecampf, în conferinţa de presă de prezentare.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce face tenismena...