Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vine cel mai din bun weekend din 2021, mai ales pentru români. Sunt 4 explicaţii şi nu e nimic scris în stele, totul e pe bune

Vine cel mai din bun weekend din 2021, mai ales pentru români. Sunt 4 explicaţii şi nu e nimic scris în stele, totul e pe bune galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Ştii momentele alea din an când îţi ies parcă toate lucrurile. Nimereşti 4-5 zile libere că se leagă în calendar, iei şi o primă de la birou că ai făcut tu ceva bine p’acolo, soţia nu dă nicio comandă de rochiţe, copilul e fericit cu ce are. Aşa o să fie acum, în acest weekend complet scăpat de sub control. Şi când zicem asta, o zicem de bine.

Avem 3 finale. 3! Mari de tot. Sunt finalele anului, luate aşa, una după alta. Două la Wimbledon, al doilea grand slam din 2021, şi finala Euro ’21 care a întârziat şi ea un pic ... un an. Pentru toate astea există Fortuna. Pentru că mărim cotele, dăm în ele ca nebunii. Pentru că avem combo-uri în avantajul tău pentru finala asta de la Euro şi pentru cele de la Wimbledon. 

În loc să te enervezi că nu ai voie să combini pe acelaşi bilet diverse tipuri de pariuri, primeşti de la noi recomandări de învingători, număr de cornere şi goluri înscrise (sub/peste, ca să-ţi păstrezi şansele). Toate împachetate frumos, la sigur, cu o cotă rotunjită în sus şi şanse bune să-ţi iasă. Aşa că, începi sâmbătă la Wimbledon şi te opreşti duminică seara sau luni dimineaţa pe Wembley, dacă prindem prelungiri/penalty-uri. Avem combo-uri şi cu opţiunile astea, avem de toate. 

Şi stai că mai avem. Acum punem cireaşa. Peste toată oferta asta adevărată, avem un turneu Novomatic în Fortuna Casino. Joci sloturile alea tari şi dacă la sfârşitul perioadei 09-12.07 eşti în primii 200, iei automat o bună parte din tot ce se strânge. Acum vezi că avem dreptate şi că ai în faţă cel mai bun weekend din an? Ba chiar vor fi unii pentru care va fi cel mai bun din viaţă. Hai că poate te nimereşti.

 

Afla mai multe despre: fortunapariuri 

viewscnt
Articole similare