Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vine Haaland la Real Madrid? Anunţul presei spaniole: ”Florentino Perez poate să agite piaţa transferurilor”

Vine Haaland la Real Madrid? Anunţul presei spaniole: ”Florentino Perez poate să agite piaţa transferurilor”

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă anunţă că transferul lui Erling Haaland la Real Madrid s-ar putea face totuşi în această vară.

”Injecţia de capital venită din partea La Liga poate activa acest transfer pe care Florentino Perez l-ar putea face la Real Madrid” anunţă Diario Gol.

Potrivit surei citate, agentul Mino Raiola va negocia transferul lui Erling Haaland la formaţia de pe Estadio Santiago Bernabeu: ”Transferul este pe punctul de a fi perfectat. Lovitură neaşteptată” titrează Diario Gol.

Florentino Perez vrea să agite piaţa transferurilor, mai scrie Diario Gol, care subliniază că Real Madrid şi Barcelona vor încasa aproape 250 de milioane de euro din partea Ligii Spaniole, o situaţie care va rezolva cumva această criză financiară prin care trec cluburile mari ale Spaniei.

”Cu aceşti bani, Florentino Perez ar putea încerca transferul lui Mbappe în această vară, dar refuzul lui Al Khelaifi de a negocia, poate schimba lucrurile. În următoarele zile ar urma să aibă loc alte discuţii. Madrilenii ar putea renunţa la Mbappe până vara viitoare şi ar urma să încerce transferul lui Erling Braut Haaland” scrie sursa citată.

Borussia Dortmund nu vrea să renunţe la el

Borussia Dortmund a respins oferta făcută de Chelsea pentru atacantul norvegian Erling Haaland, a anunţat Sky Sports. Clubul german, nu pare dispus să renunţe atât de uşor la serviciile jucătorului său numărul 1: “Haaland va fi alături de noi în sezonul viitor. Am zis peste tot: noi continuăm să facem planurile echipei cu el. Pot să o spun încă de cinci ori”, a spus Michael Zorc.

Haaland este legitimat la Borussia Dortmund din ianuarie 2020 şi are contract până în iunie 2024. Norvegianul a marcat 40 de goluri în 43 de meciuri de campionat pentru Dortmund de când a venit de la clubul austriac Red Bull Salzburg, la începutul anului trecut

Afla mai multe despre: haalandreal madridborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare