Experiențe împreună.
You are here:

Vine nunta anului unde telefoanele sunt interzise! AC/DC sau Aerosmith vor cânta la nunta lui Sergio Ramos şi a lui Pilar Rubio

Vine nunta anului unde telefoanele sunt interzise! AC/DC sau Aerosmith vor cânta la nunta lui Sergio Ramos şi a lui Pilar Rubio

Real Madrid

Sergio Ramos se va căsători pe 15 iunie cu jurnalista Pilar Rubio, care i-a devenit iubită în 2012 şi cu care are trei fii. Cei doi vor avea parte de o nuntă rock, după ce au discutat cu AC/DC şi Aerosmith pentru a le cânta la nuntă.

Presa spaniolă susţine că Sergio Ramos şi Pilar Rubio negociază o înţelegere pentru un concert privat în ziua cea mare cu două trupe rock legendare: ACDC şi Aerosmith. Acestea se numără printre artiştii favoriţi ai frumoasei jurnaliste. 
 
Fundaşul echipei Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, Sergio Ramos, se va căsători cu Pilar Rubio, cu care are o relaţie de şase ani, în 15 iunie, la Sevilla. Anunţul a fost făcut de cei doi în cadrul unei emisiuni televizate, la începutul lunii februarie.
 
Ei au spus că invitaţii de la nuntă nu vor putea intra la eveniment cu telefoane mobile, pentru ca astfel să se "distreze fără presiunea reţelelor de socializare".
 
Sergio Ramos şi Pilar Rubio au trei băieţi, Sergio, în vârstă de trei ani, Marco, de doi ani, şi Alejandro, de un an. Pilar Rubio, jurnalistă şi colaboratoare la diverse programe TV, are 40 de ani, iar Sergio Ramos are 31 de ani.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta