Experiențe împreună.
You are here:

Vine Ştefan Radu la echipa naţională pentru Jocurile Olimpice? EXCLUSIV | Ce răspuns a dat Nicolae Dică

Vine Ştefan Radu la echipa naţională pentru Jocurile Olimpice? EXCLUSIV | Ce răspuns a dat Nicolae Dică

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică a fost întrebat dacă zvonurile care susţin că Ştefan Radu ar putea fi prezent cu echipa olimpică la JO Tokyo 2021 sunt adevărate. Secundul lui Mirel Rădoi spune însă că revenirea lui Ştefan Radu la naţională este un capitol încheiat.

Ştefan Radu s-a retras în 2013 de la echipa naţională şi a spus atunci că vrea să se concentreze pe activitatea de la echipa de club. Între timp, a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria lui Lazio şi s-au tot făcut eforturi ca el să revină la echipa naţională, însă el a refuzat de fiecare dată. Nicolae Dică spune că subiectul revenirii sale este închis, după ce presa din Italia a scris că el ar putea face parte din echipa olimpică a României pentru Tokyo 2021.

Vine Ştefan Radu la naţionala olimpică? Dică: ”Nu mai are rost să vorbim”

În urmă cu o săptămână, site-ul cittaceleste.it a scris că Ştefan Radu este tentat să accepte propunerea lui Mirel Rădoi, aceea de a face parte din echipa olimpică a României. Naţionala de fotbal a României s-a calificat la Jocurile Olimpice Tokyo 2021 după ce echipa de tineret a ajuns în semifinalele Campionatului European sub 21 de ani.

Potrivit presei din Italia, Mirel Rădoi ar fi insistat ca Ştefan Radu să facă parte din echipa care va merge la Jocurile Olimpice şi fundaşul lui Lazio ar fi tentat să accepte. Însă Nicolae Dică spune că jucătorul în vârstă de 34 de ani este un capitol închis pentru naţională, după ce a anunţat că nu se gândeşte să revină asupra deciziei pe care a luat-o în urmă cu şapte ani:

”Eu ştiu că e un capitol încheiat. Nu mai are rost să vorbim, pentru că s-a încercat de atâtea ori”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Naţionala olimpică a României va fi formată din jucători sub 23 de ani, dar selecţionerul are voie să convoace şi trei fotbalişti peste această limită de vârstă.

Mirel Rădoi a încercat să-l convingă pe Ştefan Radu să revină la echipa naţională

Imediat după ce a fost numit selecţioner, Mirel Rădoi şi-a încercat şansa şi a avut o discuţie cu Ştefan Radu, în care şi-a dorit să-l convingă să revină la echipa naţională. Însă actualul selecţioner n-a avut mai mult succes decât predecesorii săi: ”Am discutat cu Ştefan Radu, iar decizia lui privind prezenţa la echipa naţională rămâne aceeaşi. Nu există probleme între noi doi sau între el şi Federaţie, pur şi simplu e o decizie pe care a luat-o în trecut şi orice revenire ar însemna discuţii pe care nu le doreşte, pe tema absenţei lui de până acum”, a spus atunci Rădoi.

viewscnt
Articole similare
Hagi mai negociaza plecarea unui jucator de la Academie. Dupa Ghita, inca o lovitura pregatita de...