Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vineri aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon. SURPRIZĂ | Ce model de minge va fi folosit în campionat, după ce LPF a semnat cu firma Select

Vineri aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon. SURPRIZĂ | Ce model de minge va fi folosit în campionat, după ce LPF a semnat cu firma Selectgalerie foto

Superliga

Comentarii

Vineri, de la ora 12:00, va avea loc Adunarea Generală a LPF, care va fi urmată de tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1. În sezonul următor, toate echipele vor fi obligate să folosească aceeaşi minge, asigurată de compania Select.

Vineri, echipele din Liga 1 îşi vor afla programul în sezonul următor. LPF a anunţat că tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1 pentru următorul sezon va avea loc la ora 13:30. Evenimentul va fi precedat de Adunarea Generală a LPF.

De asemenea, tot mâine va fi prezentarea oficială a parteneriatului încheiat cu firma de echipament sportiv Select, cea care va asigura mingile pentru sezonul următor. Toate evenimentele de la LPF vor fi acoperite pe telekomsport.ro.

”Vineri, de la ora 12:00, va avea loc Adunaera Generală a LPF, care va fi urmată de tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1.

Vineri, echipele din Liga 1 îşi vor afla programul în sezonul următor. LPF a anunţat că tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1 pentru următorul sezon va avea loc la ora 13:30. Evenimentul va fi precedat de Adunarea Generală a LPF.

De asemenea, tot mâine va fi prezentarea oficială a parteneriatului încheiat cu firma de echipament sportiv Select, cea care va asigura mingile pentru sezonul următor.

Adunare Generală a LPF
Vineri, 28 iunie 2019, la ora 12.00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal din strada Dr. Alexandru Vitzu, Nr. 2A, Sector 5, Bucureşti, va avea loc Adunarea Generală a LPF.
La ora 13.30, după încheierea Adunării Generale, va avea loc tragerea la sorţi a "ţintarului" pentru stabilirea programului turului ediţiei de campionat 2019/2020 a Ligii 1.
Tragerea la sorţi va fi precedată de prezentarea partenerului oficial Select, cel care va oferi mingea de joc pentru perioada următoare din Liga 1.
La ora 14.00, conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal va organiza o conferinţă de presă, la care va participa secretarul general Justin Ştefan”,
se arată în comunicatul LPF.

Afla mai multe despre: lpf 

viewscnt
Articole similare