Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vini s-a întors!” Jucătorii CFR-ului, fericiţi după victoria obţinută din fază fixă: ”Nu ne place să ne minţim singuri. Nu a fost un meci perfect!”

”Vini s-a întors!” Jucătorii CFR-ului, fericiţi după victoria obţinută din fază fixă: ”Nu ne place să ne minţim singuri. Nu a fost un meci perfect!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I.

CFR a câştigat cu UTA în cel mai pur stil Dan Petrescu - în urma unui corner. Vinicius a marcat singurul gol al meciului şi i-a dus pe ardeleni în fotoliul de lider. Deac era să marcheze golul serii la Arad. A încercat să lobeze portarul din interiorul careului. Ratarea serii a oferit-o Adi Petre. Nu a reuşit să înscrie din trei metri şi le-a adus aminte tuturor de ce nu s-a impus la FCSB. La cealaltă poartă, Itu a semnat şi el o ocazie monumentală pe final de meci, iar UTA - CFR s-a terminat 0 la 1.

”Nu am fost echipa din ultimele două meciuri. Nu ne-am creat multe ocazii de gol, am avut şi un adversar agresiv, un adversar pe care l-am simţit foarte motivat. E bine că am câştigat cele trei puncte, acest lucru este unul pozitiv pentru noi. Eu sunt un om de echipă, nu m-am pus niciodată pe primul loc. Mă bucur pentru victorie, aveam mare nevoie. Suntem un grup serios, cred că vom arăta din ce în ce mai bine. Nu ne place să ne minţim singuri şi să zicem că a fost un meci perfect. Fazele fixe pot decide soarta unui meci, este un atu pentru noi. Lucrăm mult la aceste faze şi cred că se vede” a mărturisit Deac, omul care a pasat decisiv la golul lui Vinicius.

”Nu avem ce să facem, nu putem să pasăm meci de meci, să jucăm aşa...sunt şi meciuri în care trebuie să ne luptăm, să fim cu inima mai sus decât orice. Am aşteptat golul ăsta, că dacă stau să mă gândesc bine, nu am mai dat gol de mult din fază fixă. Vini s-a întors cu acest gol, să zic aşa” a mărturisit şi Costache, imediat după fluierul final al partidei.

Afla mai multe despre: deaccostache 

viewscnt
Articole similare