Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vini, vidi, vici: Puştiul minune al Realului a impresionat la primele antrenamente

Vini, vidi, vici: Puştiul minune al Realului a impresionat la primele antrenamente

Real Madrid

Comentarii

Vinicius Junior pare să fie noua senzaţie a fotbalului brazilian. Puştiul pentru care Real Madrid a plătit 45 de milioane de euro la numai 16 ani şi jumătate a impresionat la primele sesiuni de la Valdebebas.

Nici nu împlinise 17 ani şi marile cluburi din Europa au dat năvală la poarta lui Flamengo. Vinicius Junior a ales în cele din urmă oferta Realului, iar din această vară s-a alăturat lotului pregătit de Julen Lopetegui.

Prezentat deja oficial fanilor, brazilianul în vârstă de 18 ani nu ştie încă dacă va fi păstrat la prima echipă sau va fi împrumutat pentru a căpăta mai multă experienţă, înainte de marele pas spre primul unsprezece al campioanei Europei.

 

 

Cotidianul MARCA notează totuşi astăzi că Vinicius a impresionat pe toată lumea după primele şedinte de pregătire de la Valdebebas: "Dacă ascultă şi învaţă va fi extraordinar" citează cotidianului madrilen, o voce din lotul lui Lopetegui.

Puştiul brazilian i-ar fi cucerit deja pe madrileni prin calităţile sale native, forţa şi determinarea pe care a arătat-o la primele sesiuni de antrenament. În Spania se vechiulează că Real Madrid ar prefera să nu-l împrumute pe Vinicius, considerându-l deja pregătit pentru a face pasul spre prima echipă. E drept, madrilenii ar vrea să-l acomodeze cu tot ceea ce înseamnă Spania, clima şi pretenţiile clubului, astfel ca "Vini" ar putea evolua pentru câteva luni, la echipa secundă, Real Madrid Castilla.

"Nu va fi însă un periplu prelungit, ci doar un stagiu de acomodare" confirmă şi postul Cadena SER, care subliniază că prin aceleaşi etape a trecut şi Casemiro, brazilianul adus de Mourinho şi care a bifat câteva meciuri la Castilla, înainte de a debuta la echipa mare.

Până la 18 ani, Vinicius Junior a evoluat în 69 de meciuri pentru Flamengo şi a marcat de 14 ori. A fost declarat în 2017, cel mai bun jucător al turneului Under 17 Sud-American, câştigat de naţionala Braziliei, competiţie la care a fost şi golgeter. Până să o părăsească pe Flamengo, Vinicius a reuşit să-i depăşească la aceeaşi vârstă, cifrele idolului său, Neymar Junior. 

Afla mai multe despre: viniciusreal madrid 

viewscnt
Articole similare