Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vinicius Jr. a făcut praf arbitrajul după Real - Manchester City 1-2: "Întotdeauna va fi aşa"

Vinicius Jr. a făcut praf arbitrajul după Real - Manchester City 1-2: "Întotdeauna va fi aşa"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a pierdut manşa tur din optimile de finală UEFA Champions League, 1-2, împotriva lui Manchester City, dar meciul nu a fost lipsit de controverse.

Cel mai clar exemplu este golul lui Gabriel Jesus, de 1-1, unde fanii şi jucătorii lui Real Madrid acuză un fault asupra lui Sergio Ramos. Vinicius Jr. a fost unul dintre cei mai vehemenţi la adresa arbitrajului de miercuri seară. 

"Arbitrii vin aici şi fac greşeli împotriva noastră în mod intenţionat, e întotdeauna la fel. Suntem echipa care a câştigat cele mai multe campionate şi cele mai multe trofee UEFA Champions League, întotdeauna va fi aşa", a declarat tânărul star brazilian după înfrângerea de pe "Santiago Bernabeu". 

"Furaţi" sau nu, jucătorii lui Real Madrid nu au timp să se gândească la ce s-a întâmplat în meciul cu City. Duminică, de la ora 22:00, Real Madrid joacă pe teren propriu marele meci, El Clasico, împotriva rivalilor de moarte de la FC Barcelona. Partida este una extrem de importantă pentru titlul din LaLiga. În ultima etapă, Real a pierdut poziţia de lider în defavoarea adversarei de duminică seară, după înfrângerea, 0-1, de pe terenul lui Levante. 

Afla mai multe despre: real madridvinicius jrreal madrid - manchester city 

viewscnt
Articole similare