Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vinicius Jr., inclus în transferul galactic pregătit de Real Madrid. Florentino Perez pregăteşte tunul verii!

Vinicius Jr., inclus în transferul galactic pregătit de Real Madrid. Florentino Perez pregăteşte tunul verii!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu a renunţat la Kylian Mbappe, iar Florentino Perez face totul pentru a-şi aduce favoritul în Capitala Spaniei.

Mbappe la Real Madrid. Acesta este visul lui Florentino Perez, care se pregăteşte să câştige un nou mandat ca preşedinte al madrilenilor.

Unul dintre detaliile care îl pot face sigur preşedinte pe Florentino, este mult râvnitul transfer al lui Kylian Mbappe Lotin, fotbalistul la care visează fanii, dar şi preşedintele blanco.

Real Madrid pregăteşte transferul lui Mbappe. Vinicius ar urma să fie inclus în tranzacţie

Potrivit presei spaniole, francezul nu mai vrea să rămână la PSG şi forţează mutarea la Real Madrid. Chiar dacă Florentino intenţiona să facă o ofertă pentru el, abia din stagiunea viitoare, se pare că oficialul ”albilor” s-a răzgândit, adaptându-se la situaţie.

Jurnalistul Eduardo Inda a comentat: ”Între PSG şi Real Madrid au existat deja primele discuţii. Nu au fost purtate la nivelul oficialilor, ci prin in intermediul altor persoane. PSG vrea bani şi un jucător la schimb” a explicat fostul redactor de la MARCA.

Tot el a dezvăluit şi cine este jucătorul dorit de PSG: ”Este vorba despre Vinicius! Este o obsesie mai veche a lui Leonardo, dar Pochettino nu este atât de impresionat de el. Nu îi place lipsa de eficacitate a jucătorului” a explicat jurnalistul.

Pe de altă parte, Tomas Gonzalez Martin, redactor al ABC Deportes, explică şi cum ar putea Vinicius să ajute Real Madrid în operaţiunea Mbappe. În opinia jurnalistului spaniol, Vinicius ar reduce din preţul solicitat de parizieni cu aproximativ 60 de milioane de euro. Real Madrid ar trebui să mai plătească pentru Mbappe, aproape 165 de milioane de euro, pe lângă includerea brazilianului în operaţiune. 

Afla mai multe despre: vinicius jrkylian mbappereal madridpsg 

viewscnt
Articole similare