Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vinicius Jr pe urmele lui Cristiano Ronaldo. Performanţa brazilianului din primele două runde. Nu s-a mai întâmplat de zece ani!

Vinicius Jr pe urmele lui Cristiano Ronaldo. Performanţa brazilianului din primele două runde. Nu s-a mai întâmplat de zece ani!

Real Madrid

Comentarii

Brazilianul Vinicius Jr pare în mare formă în acest start de sezon din La Liga.

Real Madrid a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-0), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Levante, în etapa a II-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

Junior Vinicius a marcat în minutele 73 şi 85 pentru formaţia blanco, reulind astfel să atingă borna trei în primele două runde.

O performanţă care la Real Madrid nu s-a mai întâmplat din 2011. Ultimul jucător care a reuşit acest lucru a fost legendarul Cristiano Ronaldo!

Cotat la 40 de milioane de euro, Vinicius de Oliveira Junior are 21 de ani şi a ajuns la Real Madrid în 2018. A evoluat iniţial la Real Madrid Castilla, dar a urcat în sezonul 2018-2019 la prima echipă.

Bifează acum cel mai bun început de sezon al său la Real Madrid. Talentatul mijlocaş ofensiv brazilian a marcat şase goluri în stagiunea trecută în 49 de meciuri pentru Real Madrid. Acum, a ajuns la borna 3 goluri marcate încă din primele două meciuri.

Afla mai multe despre: vinicius junior 

viewscnt
Articole similare