Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vinicius Jr., scos la vânzare de Real Madrid? Trei cluburi mari din Europa îl vor

Vinicius Jr., scos la vânzare de Real Madrid? Trei cluburi mari din Europa îl vor

Real Madrid

Comentarii

Vinicius Jr. (21 de ani), unul dintre fotbaliştii de viitor aduşi de Real Madrid în ultimii ani, e pe punctul de plecare de pe "Santiago Bernabeu".

Carlo Ancelotti, noul antrenor al Realului, nu pare că se va baza pe Vinicius Junior, unul dintrei cei mai talentaţi fotbalişti din lotul lui Real Madrid. Fotbalistul a fost scos la vânzare de şefii clubului, iar trei echipe puternice din Europa au intrat deja în cursa pentru transferul lui "Vini".

Borussia Dortmund, Manchester United şi PSG sunt interesate de aducerea lui Vinicius Junior. Dortmund vrea să-l înlocuiască pe Sancho, PSG are în plan să-şi un adevărat dream-team, iar Manchester United vrea să-şi consolideze banda stângă a atacului. Site-ul fichajes.net, care anunţă interesul celor trei pentru brazilian, nu pomeneşte nimic despre preţul cerut de Real Madrid în schimbul său.

Real Madrid a plătit 45 de milioane de euro pentru aducerea lui Vinicius Jr. în 2018, de la Flamengo. De atunci, acesta a strâns 118 meciuri, 14 goluri şi 23 de pase de gol.

 

Afla mai multe despre: real madridtransferplecarevinisius jr. 

viewscnt
Articole similare