Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vinicius spre FCSB: ”În proporţie de 90% este rezolvat. Trebuie să facă vizita medicală” Ce altă ofertă a refuzat fostul fundaş de la CFR Cluj

Vinicius spre FCSB: ”În proporţie de 90% este rezolvat. Trebuie să facă vizita medicală” Ce altă ofertă a refuzat fostul fundaş de la CFR Cluj

FCSB

Comentarii

Paolo Vinicius (36 de ani) va juca la FCSB, anunţă şi impresarul jucătorului, Florin Vulturar.

De patru ori campion al României cu CFR Cluj, Paolo Vinicius pare în drum spre FCSB. După ce Gigi Becali a confirmat mutarea, agentul fotbalistului, Florin Vulturar a vorbit luni despre sosirea fundaşului la FCSB:

”In proportie de 90 la sută este rezolvat, acum să vină, să facă şi vizita medicală şi vom vedea. A semnat un contract prin email şi rămâne să facă doar vizita medicală” a explicat acesta.

Experimentatul fundaş a mai avut o ofertă din Portugalia, dar în cele din urmă s-a hotărât să accepte oferta celor de la FCSB:

”Au fost doua oferte, una din Portugalia, una din Romania. El era acasă cu familia în Brazilia, a fost şi el puţin în vacanţă şi s-a antrenat cu o echipa din Brazilia. Eu un jucator cu experienţă, are atâtea meciuri în Europa, este un jucator care poate să ajute” a mai spus Florin Vulturar.

În vârstă de 36 de ani, Paulo Vinicius a evoluat în perioada 2017-2021 la CFR Cluj şi s-a impus drept unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1. Cu echipa din Gruia a câştigat 4 trofee în tot acest timp, 4 titluri de campion şi două Supercupe.

Afla mai multe despre: viniciusflorin vulturar 

viewscnt
Articole similare