Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vintilă înaintea meciului cu Gaz Metan: ”Suntem FCSB şi trebuie să ne respectăm blazonul. Obiectivele rămân lupta la titlu şi câştigarea Cupei, ambele realizabile!”

Vintilă înaintea meciului cu Gaz Metan: ”Suntem FCSB şi trebuie să ne respectăm blazonul. Obiectivele rămân lupta la titlu şi câştigarea Cupei, ambele realizabile!”

FCSB

Comentarii

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, sâmbătă, că formaţia sa trebuie să îşi respecte blazonul şi să câştige meciul cu Gaz Metan Mediaş, din Liga I.

“Cu CFR am făcut un joc foarte bun. Jocul nostru ne-a dat încredere pentru partidele următoare. Este adevărat că am pierdut şi câţiva jucători din cauza accidentărilor. Este o situaţie neplăcută peste care vreau să trecem, am jucători buni la dispoziţie, chiar dacă nu au o experienţă aşa de mare în Liga I. Suntem pregătiţi pentru un joc foarte bun cu Gaz Metan, în care vrem să câştigăm. Suntem FCSB, avem pretenţii de a juca la victorie şi de a câştiga, indifferent de modul cum ne vom prezenta ca lot. Suntem FCSB şi trebuie să ne respectăm blazonul. Gazul are un lot cu jucători experimentaţi. Cu siguranţă că vor veni să speculeze momentul acesta delicat prin care trecem în opinia lor, dar eu consider că avem prima şansă. Este un meci dificil, dar sunt încrezător în jucătorii mei”, a spus Vintilă.

El a precizat că FCSB are în continare ca obiective câştigarea campionatului şi Cupei României: “Se fac toate eforturile pentru ca jucători să fie recuperaţi repede. La meciul cu Dinamo de joi voi mai avea în plus doi, dacă nu trei jucători. Obiectivele noastre rămân lupta la tiglu şi cştigarea Cupei României. Din punctul meu de vedere amândouă sunt realizabile atât timp cât matematic avem şanse. Faptul că nu au jucat până acum nu ştiu dacă le aduce un puls celor de la Dinamo, dar la un asemenea joc nu contează starea fizică, contează psihicul. Se poate compensa prin atitudine. Consider că este un joc în care noi plecăm cu prima şansă, dar nu se ştie niciodată”.

Echipa FCSB va întâlni Gaz Metan Mediaş, duminică, pe teren propriu, de la ora 20.00, în etapa a patra a play-off-ului Ligii I. Săptămâna viitoare, joi, FCSB va întâlni echipa Dinamo în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

Afla mai multe despre: bogdan vintilă 

viewscnt
Articole similare