Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vintilă, OUT de la FCSB?! Antrenorul pe care Becali se gândeşte să-l readucă: "E cuminte, de ce să nu mai colaborăm?"

Vintilă, OUT de la FCSB?! Antrenorul pe care Becali se gândeşte să-l readucă: "E cuminte, de ce să nu mai colaborăm?"

FCSB

Comentarii

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că ia în calcul readucerea lui Nicolae Dică pe banca tehnică a roş-albaştrilor.

Cu toate că susţine sus şi tare că postul lui Bogdan Vintilă nu este, deocamdată, pus în pericol, după ce FCSB a ieşit din lupta pentru titlu, Gigi Becali recunoaşte că a purtat discuţii cu Laurenţiu Reghecampf pentru a-l readuce pe bancă. În acest context, Gigi Becali a admis că şi Nicolae Dică, un alt fost tehnician, reprezintă o soluţie pentru FCSB.

Gigi Becali, despre revenirea lui Nicolae Dică la FCSB: "E cuminte, de ce să nu mai colaborăm?"

"Reghecampf mi-a spus că are contract şi că nu poate să declare dacă vine sau nu. Dar el mi-a spus că oricând apelez la el, el nu mă va lăsa. E prietenie. Dar el normal că nu poate să declare aşa ceva. Oricum, eu nu-l dau afară pe Vintilă. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă, aşteptăm să prindem peştele, apoi punem tigaia pe foc. Şi cu Nicolae Dică aş putea să mai colaborez. E om bun, e cuminte, de ce să nu mai colaborăm?", a declarat Gigi Becali, la Pro-X.

În vârstă de 40 de ani, Nicolae Dică este în prezent secundul selecţionerului Mirel Rădoi la echipa naţională a României. Dică a antrenat-o pe FCSB între iunie 2017 şi decembrie 2018, dar nu a reuşit să cucerească niciun trofeu cu roş-albaştrii.

FCSB - FC Botoşani, sâmbătă, ora 20:00, Telekom Sport 1

Pentru FCSB urmează meciul cu FC Botoşani, programat sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro. Un meci crucial pentru FCSB, în contextul în care se află în luptă directă cu FC Botoşani pentru locul al treilea, ultimul care duce în preliminariile Europa League. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte înaintea jocului de pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare