Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Hizo, fermecat de noul stadion din Giuleşti! ”Cine intră o dată pe stadion, rămâne acolo!” Ce jucător din lotul Rapidului a remarcat

Viorel Hizo, fermecat de noul stadion din Giuleşti! ”Cine intră o dată pe stadion, rămâne acolo!” Ce jucător din lotul Rapidului a remarcat

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti inaugurează sâmbătă noul stadion, după ce a disputat meciuri "în exil". Mircea Lucescu va sta pe banca giuleştenilor la meciul de Old Boys, iar evenimentul va fi închis cu un duel între Rapid şi Poli Timişoara.

Mircea Lucescu va fi pe bancă la meciul de Old-Boys de la inaugurarea noii ”case” a Rapidului. Ajuns la 76 de ani, legendarul tehnician român a avut două mandate la Rapid, iulie 1997 - decembrie 1998 şi aprilie 1999 - iunie 2000. Alături de gruparea giuleşteană a cucerit un campionat (1999), o Cupă a României (1999) şi o Supercupă a României (1999).

Viorel Hizo, fostul antrenor al Rapidului, a fost prezent la eveniment şi a vorbit despre noua arenă din Giuleşti. De asemenea, el l-a evidenţiat pe Rareş Ilie, despre care a spus că este un real talent. 

 ”Cine intră o dată pe stadion, rămâne acolo!” 

”Cine intră o dată pe stadionul din Giuleşti, rămâne acolo. Era normal, suporterii Rapidului merită cu prisosinţă acest teren. Am multe amintiri frumoase de la Rapid, mi-ar trebui o zi să le enumer pe toate.

Rapid, cu puţină şansă, putea să ajungă în play-off în acest an. A făcut un sezon extraordinar de bun. Din cei noi, cu siguranţă, Rareş Ilie este un real talent”, a spus Viorel Hizo. 

Viorel Hizo a înregistrat 5 mandate pe banca Rapidului: 1993-1995, 1995-1996, 2001-2002, 2004 şi 2009.

 

Afla mai multe despre: rapid-giuleşti-viorel hizo 

viewscnt
Articole similare