Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Hizo şi Gheorghe Craioveanu, ambasadorii finalei Cupei României | Meciul e duminică pe Telekom Sport

Viorel Hizo şi Gheorghe Craioveanu, ambasadorii finalei Cupei României | Meciul e duminică pe Telekom Sport

Cupa României

Comentarii

Fostul antrenor Viorel Hizo, din partea celor de la FC Hermannstadt, şi fostul internaţional Gheorghe Craioveanu, ca reprezentant al CS Universitatea Craiova, au fost desemnaţi ambasadori ai finalei Cupei României, care va opune cele două echipe duminică 27 mai, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Bucureşti, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

Cei doi vor prezenta publicului de pe Arena Naţională trofeul înaintea startului meciului.

Viorel Hizo este unul dintre numele importante din istoria fotbalului sibian. Acesta a evoluat timp de 10 ani la ASA Sibiu, iar în perioada 1991-1993 a fost antrenorul formaţiei Inter Sibiu, echipă cu care a cucerit Cupa Balcanică în anul 1991.

Gheorghe Craioveanu a evoluat între 1991 şi 1995 la Universitatea Craiova, pentru care a disputat 129 de partide şi a marcat de 61 de ori. Craioveanu a câştigat de două ori titlul de golgheter al Ligii 1, în 1994 şi 1995, şi a cucerit trofeul Cupei României în 1993.



FRF va aduce trofeul la Craiova în cursul zilei de miercuri 23 mai, alături de antrenorul echipei din Bănie, Devis Mangia, şi de câţiva dintre fotbaliştii Universităţii Craiova, iubitorii fotbalului având ocazia să ia autografe şi să facă poze cu idolii lor.

Afla mai multe despre: viorel hizogheorghe craioveanucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare