Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial la Petrolul Ploieşti: ”Mi-am găsit haita şi haita şi-a găsit masculul alfa”

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial la Petrolul Ploieşti: ”Mi-am găsit haita şi haita şi-a găsit masculul alfa”

Petrolul

Comentarii

Petrolul intră într-o nouă eră. Gruparea prahoveană l-a prezentat oficial pe Viorel Moldovan în calitate de antrenor principal.

”Sunt onorat şi bucuros în acelaşi timp că am reuşit să devin antrenorul unui club de tradiţie, cu istorie grea în spate, un club care va impune în cel mai scrut timp respectul” a explicat Viorel Moldovan, în ziua în care a fost prezentat oficial ca antrenor al Petrolului.

”Sunt aici un un singur scop net, clar şi concis, acela de a face tot posibilul ca la finalul acestui sezon să ne bucurăm împreună pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică. Îmi este foame, foarte foame de performanţă şi cred că tuturor de aici, fanilor, finanţatorilor, tuturor oamenilor care sunt în preajma echipei le este foame. Avem un mic şantier şi vom face tot posibilul să punem cărămidă cu cărămidă pentru a construi o echipă competitivă. Tentaţia a fost mult prea mare. Ce să fac? Îmi plac astfel de momente, le caut, era exact ceea ce îmi doream, un club care să îşi propună obiective măreţe. Mi-am găsit haita şi haita a găsit masculul alfa acum” a mărturisit Moldovan, noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti.

El a negat că ar fi purtat şi discuţii cu cei de la Rapid: ”Au existat discuţii şi cu Rapid? Nu am avut absolut nicio discuţie cu Rapid. Am fost sunat dar nu de oameni implicaţi oficial. Decât să mă bag la retrogradare, mai bine mă bat la promovare. Locul 2 nu îmi place. Ok, îţi dă posibilitatea să promovezi dar locul 1 se premiază întotdeauna” a mai spus Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare