Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, contactat de una dintre cele mai tari echipe din Liga 1. EXCLUSIV | Ofertă surprinzătoare pentru fostul mare atacant

Viorel Moldovan, contactat de una dintre cele mai tari echipe din Liga 1. EXCLUSIV | Ofertă surprinzătoare pentru fostul mare atacantgalerie foto

Superliga

Comentarii

Viorel Moldovan ar putea reveni în Liga 1 la una dintre cele mai tari echipe din România. Antrenorul în vârstă de 49 de ani a fost contactat de CFR Cluj, dar şi de o altă echipă cu pretenţii din Liga 1.

Viorel Moldovan este liber de contract de la finalul lunii martie 2021, după ce s-a despărţit de Petrolul Ploieşti. Însă fostul mare internaţional român ar putea reveni în Liga 1.

Antrenorul în vârstă de 49 de ani a fost sunat de apropiaţii unui om de afaceri care patronează una dintre marile echipe din România.

Revine Viorel Moldovan în Liga 1? Ofertă surpriză de la una dintre cele mai tari echipe din România

Din informaţiile Telekom Sport, Viorel Moldovan a fost contactat de unul dintre apropiaţii lui Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj.

Fostul internaţional român este luat în calcul pentru postul de antrenor al campioanei României, după ce şefii clubului s-au enervat pentru eşecul cu 4-0 în faţa Stelei Roşii Belgrad, în prima manşă din play-off-ul Europa League.

În urma acestui rezultat, postul lui Marius Şumudică a devenit destul de nesigur. Şefii lui CFR Cluj nu stau cu mâinile în sân şi caută variante pentru postul de antrenor, în cazul în care Şumudică a fost demis.

Surse au declarat pentru Telekom Sport că una dintre variantele luate în calcul este Viorel Moldovan, care ar putea deveni astfel antrenorul celei mai tari echipe din Liga 1, din ultimii ani.

Însă CFR Cluj nu este singura echipă care l-a contactat pe Viorel Moldovan. Potrivit informaţiilor Telekom Sport, fostul golgheter al lui Nantes a fost sunat şi de Sepsi, o altă echipă cu pretenţii în Liga 1.

Sepsi a reuşit în sezonul trecut să prindă play-off-ul Ligii 1, dar în actuala stagiune a fost eliminată deja din preliminariile Conference League şi nici în campionat nu stă prea bine.

După primele 5 etape, echipa din Sfântu Gheorghe ocupă doar locul 14, cu doar 4 puncte strânse până acum. Drept urmare, şefii lui Sepsi iau în considerare înlocuirea lui Leo Grozavu şi Viorel Moldovan este una dintre variante.

CFR Cluj a încercat să-l deturneze pe Edi Iordănescu din drumul spre FCSB

O altă surpriză la care şefii lui CFR Cluj s-au gândit a fost revenirea lui Edi Iordănescu, antrenor care anul trecut a adus titlul în Gruia.

Valeriu Răchită a dezvăluit că un conducător de la CFR Cluj l-a sunat pe Edi Iordănescu, însă acesta îşi dăduse deja acordul să meargă la FCSB:

”Ştii care a fost zvonul de ieri? Că, după dezastrul de la Belgrad, un conducător al CFR-ului a încercat să-l deturneze pe Edi de la FCSB spre CFR. Şi este veridic, s-a discutat într-un cerc restrâns.

Pentru că nu semnase cu FCSB, dar Edi, fiind un om de cuvânt, îşi dăduse acordul şi a spus: 'chiar dacă nu am semnat, ne-am înţeles, mâine voi semna contractul şi nu mă întorc la CFR'”, a dezvăluit Valeriu Răchită la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare