Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan dă de pământ cu tot fotbalul românesc! ”Cine suntem noi în momentul de faţă? Din România, mai mult de 4 milioane de euro nu aş da pe un jucator!” EXCLUSIV

Viorel Moldovan dă de pământ cu tot fotbalul românesc! ”Cine suntem noi în momentul de faţă? Din România, mai mult de 4 milioane de euro nu aş da pe un jucator!” EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Viorel Moldovan a vorbit în exclusivitate pentru Telekomsport.

Fostul internaţional a dat de pământ cu fotbalul românesc şi a spus că nu ar trebui să avem pretenţii prea mari. De asemenea, el a dezvăluit că nu ar plăti mai mult de 4 milioane pentru un fotbalist româm. 

”Cine suntem noi în momentul de faţă? Păi, nu suntem. Păi, şi atunci, ce pretenţii să ai? Ce pretenţii? Din moment ce tu nu îţi laşi jucatorii să meargă la Olimpiadă, că eşti angrenat în cupe europene. Ce ai făcut în cupele europene? Mare lucru nu ai făcut. Bravo pentru Hagi care şi-a lăsat toţi jucătorii să participe. 

Şi înainte au fost probleme pentru că cei care au fost în trecut au trăit pe spatele acestei Generaţii de Aur. De ce să dau 13 milioane, ce-a făcut Man ca să dau 12 milioane, ce-a făcut Mihăilă ca să dau 12 milioane, au talent, da, îmi place şi mie. Îmi place, sunt jucători în devenire. 

Dau pe Man 12 milioane, dar din România, mai mult de 4 milioane nu aş da pe un jucator. Pentru că România este cum este şi ce fac afară. A, îmi confirmă afară şi se impune, joacă e cu totul altceva. 

Noi n-am atacat pe nimeni, de cand e Romania, ca ADN, ca natiune, am fost noi un popor de cuceritori? Să facem colonii, să cucerim lumea? Noi am fost paşnici, am stat, am aşteptat în banca noastră, ne-am apărat şi exploatam contrele”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-liga 1-viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare