Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, despre cheia succesului cu Viitorul: "Din acest punct de vedere am stat foarte bine". Care este situaţia sa la Chindia

Viorel Moldovan, despre cheia succesului cu Viitorul: "Din acest punct de vedere am stat foarte bine". Care este situaţia sa la Chindia

Chindia Targoviste

Comentarii

Viorel Moldovan, antrenorul echipei Chindia Târgovişte, pune victoria cu Viitorul pe seama unui joc foarte bun din punct de vedere tactic făcut de formaţia sa, tehnicianul referindu-se şi la situaţia sa contractuală.

"Cred că am făcut un meci foarte bun din punct de vedere tactic, defensiv am stat foarte bine în teren.

Pe final puţin ne-am debusolat, au fost anumite probleme, dar până la urmă am reuşit şi cu şansă să marcăm golul al doilea. Aveam nevoie de această şansă, pentru că prea de multe ori am avut neşansă.

Sunt trei puncte foarte bune pentru noi, un început OK şi sper să continuăm. Mai avem încă 11 jocuri, le-am spus-o şi o spun în continuare, totul depnde numai de noi, nimeni nu o să ne facă cadouri.

Eu ştiu că până la finalul acestui sezon eu trebuie să salvez echipa de la retrogradare, după care rămâne de văzut. Ca şi la celelalte echipe multe contracte se termină la finalul lunii iunie. Nu este o problemă, voi semna acel act adiţional pentru prelungirea contractului până la finalul acestui sezon", a declarat Viorel Moldovan, la finalul partidei.

Chindia Târgovişte - FC Viitorul, scor 2-1, în play-out-ul Ligii 1

Chindia Târgovişte a învins, miercuri, pe teren propriu, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Viitorul, în etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I. Au marcat: Neguţ 10, '89 / Matei '85.

Afla mai multe despre: moldovan 

viewscnt
Articole similare