Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, dispus să preia echipa naţională: "Mi-aş îmbrăţişa soţia, copiii, aş pune şaua pe cal, aş lua arma şi m-aş duce la luptă"

Viorel Moldovan, dispus să preia echipa naţională: "Mi-aş îmbrăţişa soţia, copiii, aş pune şaua pe cal, aş lua arma şi m-aş duce la luptă"

Echipa națională

Comentarii

Viorel Moldovan, antrenorul echipei Chindia Târgovişte, a mărturisit că ar accepta fără ezitare o ofertă din partea Federaţiei Române de Fotbal de a deveni selecţioner al naţionalei.

De altfel, fostul internaţional se declară convins că îi va veni şi lui rândul să fie selecţioner.

"De dacii liberi aţi auzit? Au fost nişte triburi care făceau parte din dacii ăştia liberi. Eu vin din nord, sunt costoboc. Costobocii erau consideraţi spaima împăratului Marcus Aurelius.

Să mergi selecţioner este exact ca şi cum m-aş duce la luptă. Mi-aş îmbrăţişa soţia, copiii, aş pune şaua pe cal, aş lua arma şi m-aş duce la luptă. Abia aştept momentul acesta. Rămâne de văzut când va veni. Nu contează dacă sunt pe listă.

Mai devreme sau mai târziu va veni momentul ăla, o să vedeţi. Acum trebuie să fac treabă foarte bună la Chindia, echipa mea trebuie să joace. Am făcut un fotbal de calitate, incisiv, am nevoie de o echipă nervoasă cu nervii, să avem flacără, să mergem înainte", a declarat Viorel Moldovan, într-o conferinţă de presă.

  • CFR Cluj - Chindia Târgovişte, vineri, 20:30, Telekom Sport 1

Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea după umilinţa din Spania

Spania a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa României, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. La finalul meciului, selecţionerul Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea de pe banca primei reprezentative.

Jucătorii români nu au mai pierdut la acest scor de la meciul cu Serbia din martie 2010. Ei au ratat calificarea din preliminarii la turneul final, la care Bucureştiul găzduieşte patru meciuri, încă de etape trecută, când au pierdut, acasă, scor 0-2, cu Suedia. Tricolorii se mai pot califica la Euro-2020 dacă, în martie, vor câştiga play-off-ul din Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare