Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan explică ce probleme ar mai trebui să rezolve Contra: "E extrem de puţin ce am văzut"

Viorel Moldovan explică ce probleme ar mai trebui să rezolve Contra: "E extrem de puţin ce am văzut"
Comentarii

Viorel Moldovan, fostul atacant al naţionalei României, a analizat egalul cu Danemarca, scor 1-1, în ultimul meci din preliminariile CM 2018.

Moldovan e dezamăgit că tricolorii nu arată forţă ofensivă.

"La un moment dat aveam impresia că jucăm la rezultat, să nu luăm mai mult de un gol. A fost un joc OK din punct de vedere tactic. Dar am văzut aceleaşi probleme. Nu creăm mai mult, nu avem oportunităţi, nu punem probleme. Extrem de puţin.

E o problemă pe care Contra sper să o rezolve. Pentru noi a fost mai mult un joc de orgoliu, să terminăm aceste preliminarii cu fruntea sus.

Şi cu Kazahstan parcă am văzut o echipă mai motivată, cu mai multă iniţiativă. Dar golurile au venit şi atunci pe execuţii ale lui Budescu. E complicat. Noi avem pretenţii, dar au cam trecut vremurile când subordonam adversarul, când aveam posesia. Nu înţeleg de ce pierdem atât de uşor mingea. La unii jucători văd o lipsă de responsabilitate, pierd mingea uşor.

Cred că am putea folosi doi atacanţi, dar nu ştiu dacă asta ar fi o soluţie. Până la urmă e o chestie de joc colectiv, poţi să pui probleme şi în 4-2-3-1", a declarat Moldovan la Telekom Sport.

"Andone e cam contratimp şi face multe faulturi. Nu prea înţeleg ce joacă. Budescu a jucat în bandă, dar nu e un jucător de bandă. Nu ştiu dacă e poziţia justă pentru el", a mai spus Moldovan

Afla mai multe despre: viorel moldovancontraromaniadanemarca 

viewscnt
Articole similare