Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan îl critică dur pe Florinel Coman: ”Nu poţi să ai o asemenea atitudine! Poate ar trebui să se sesizeze UEFA!”

Viorel Moldovan îl critică dur pe Florinel Coman: ”Nu poţi să ai o asemenea atitudine! Poate ar trebui să se sesizeze UEFA!”

FCSB

Comentarii

În meciul cu Oţelul (0-2), de duminică,, Florinel Coman a forţat primirea unui al doilea „galben” şi a fost eliminat (90+3).

Florinel Coman, criticat dur după gestul din meciul FCSB - Oţelul Galaţi

Oţelul Galaţi a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-0, liderul din Superligă, echipa FCSB, într-un meci din etapa a 18-a. Meciul a fost unul frustrant pentru gazde, iar Florinel Coman a fost în mijlocul unor scene atipice. Florinel Coman a fost surprins înjurând, apoi a părut că vrea să ia al doilea galben, pentru a nu fi suspendat cu CFR Cluj, în Superliga, ci cu FCU Craiova 1948, în Cupa României. 

Viorel Moldovan, fostul internaţional, nu este de acord cu atitudinea jucătorului de la FCSB, motiv pentru care l-a criticat dur. 

„Îmi amintesc un asemenea caz cu Sergio Ramos, la un nivel mult mai mare, un joc de Champions League cu cei de la Ajax. A câştigat Real Madrid la Amsterdam, 2-1, iar Sergio Ramos a căutat al doilea galben pentru a fi suspendat la retur şi l-a primit.

Ramos a recunoscut că a căutat al doilea galben, iar UEFA s-a sesizat. Poate ar trebui să se sesizeze şi aici, pentru că este, totuşi, jucător de echipă naţională. Nu poţi să ai o asemenea atitudine.

Ai realizat că ai făcut o prostie, ai luat galbenul ăla şi ai căutat soluţia asta, cred eu, la sugestia oficialilor de la FCSB. Dezamăgitor!

La noi fotbalul e şmecherie, societatea e şmecherie, politica e şmecherie, totul e şmecherie. Din păcate, asta este situaţia. Trebuie să fii şmecher. O mare parte din vină o are arbitrul Bîrsan, care a fost foarte, foarte slab. Dă-i roşu direct şi stă două etape. La revedere, l-ai potolit!”, a declarat Viorel Moldovan la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanflorinel coman 

viewscnt
Articole similare