Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan: "Îmi asum această înfrângere". Chindia Târgovişte rămâne "lanterna roşie" a Ligii l

Viorel Moldovan: "Îmi asum această înfrângere". Chindia Târgovişte rămâne "lanterna roşie" a Ligii l
Comentarii

Chindia Târgovişte a fost învinsă, astăzi, pe terenul celor de la Academica Cliceni, scor 1-3 (1-2), şi rămâne fără victorie după cinci runde disputate, în Liga l.

Antrenorul celor de la Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan, şi-a asumat în totalitate această înfrângere. Fostul atacant al "Generaţiei de Aur", consideră că este vinovat pentru modul în care a gestionat meciul de la scorul de 1-0 pentru Chindia, dar şi pentru forma fizică arătată de jucătorii săi, pe care nu a reuşit să-i aducă în forma optimă dorită.

Începem bine jocul, reuşim să deblocăm rezultatul, să avem acest 1-0, dar din păcate nu am reuşit să gestionăm unele situaţii, când puteam chiar să le facem 2-0.  Am jucat prost în ofensivă.  Îmi asum în totalitate aceste eşec, se pare că nu am reuşit să îi capacitez la maximum pe jucători pentru a atinge nivelul pe care ni l-am propus pentru această zi. Fotbalul, greşeala aşteaptă. Noi, din păcate, în ofensivă nu am fost lucizi. Am avut câteva ocazii să egalăm, dar nu am reuşit acest lucru. După care, normal, încerci să ataci, te expui, oferi spaţii adversarului şi, aşa cum s-a întâmplat şi astăzi, am primit golurile pe această traniziţie pozitivă a adversarului”, a explicat Viorel Moldovan.
După cinci runde, Chindia Târgovişte are un singur punct, după egalul din deplasare cu Gaz Metan, scor 2-2, în prima etapă, apoi patru înfrângeri la rând. Chiar dacă a practicat un fotbal pragmatic, ofensiv, formaţia lui Viorel Moldovan rămâne ultima în clasament. În următoarea etapă, Chindia primeşte vizita unei echipe rănite serios în orgoliu, Dinamo Bucureşti.
Altceava nu avem de făcut decât să ne antrenăm şi să mergem înainte. Într-adevăr sunt puţine puncte acumulate, dar trebuie să ne regrupăm, să lucrăm la aspectul psihic, în momentul de faţă, pentru că avem patru înfrângeri consecutive. E greu, moralul jucătorilor este afectat. Trebuie să le ridic moralul şi să mergem mai departe. Să ne antrenăm, să ne pregătim, să credem în şansa noastră şi să arătăm mult mai bine la următorul joc”, a completat Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: chindia targoviste 

viewscnt
Articole similare