Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, impresionat de un jucător după Farul - Sheriff: ”A fost cel mai bun, mi-a plăcut mult” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan, impresionat de un jucător după Farul - Sheriff: ”A fost cel mai bun, mi-a plăcut mult” | EXCLUSIV
Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scori 1-0, formaţia moldovenească Şerif Tiraspol, în meciul tur al primului tur preliminar din Liga Campionilor.

Viorel Moldovan, impresionat de un jucător după Farul - Sheriff: ”A fost cel mai bun, mi-a plăcut mult” | EXCLUSIV

Farul a început tare şi Mazilu a scăpat cu portarul Koval, în minutul 2, dar goalkeeperul moldovenilor a scos în corner şutul atacantului român. Oaspeţii au replicat prin Garananga, în minutul 11, pentru ca în minutul 12 Mazilu să se afle din nou faţă în faţă cu portarul Koval, iar acesta să rezolve faza.

Scorul a fost deschis în minutul 56, de către David Kiki, care a primit de la Alibec şi l-a învins pe portarul Koval. Mbekeli a trecut pe lângă egalare în minutul 67, apoi a venit rândul lui Garananga să îl pună la încercare pe Aioani, care a intervenit fantastic în minutul 73. Farul a reuşit să-şi conserve avantajul până la final şi s-a impus cu 1-0.

  • Returul se dispută marţi, 18 iulie, la Tiraspol.

Viorel Moldovan a fost impresionat de David Kiki, jucătorul meciului. 

Fostul internaţional crede că rezultatul este unul foarte bun pentru Farul înaintea returului de la Tiraspol.

"Comparativ cu jocul precedent al Farului din Supercupa României, a ridicat puţin mai mult nivelul. S-a prezentat destul de bine după recuperarea anumitor elemente din primul 11. O victorie meritată. A controlat jocul per total, a avut ocazii importante. Deja în minutul 3 îşi puteau face meciul mult mai uşor dacă Mazilu marca. 

Mazilu a mai avut o ocazie, când a încercat să dribleze, dar a fost blocat. E clar că după gol s-au retras deliberat, au lăsat iniţiativa celor de la Sheriff. Cei de la Tiraspol au avut câteva ocazii, cea mai mare a fost a lui Garananga, care a şutat în forţă, pe direcţia lui Aioani. Putea să plaseze oriunde, dar se vede că nu are fineţe în faţa porţii fiind fundaş. 

Până la urmă, 1-0 este un rezultat de calificare, foarte bun. Te duci cu acest avantaj minim, într-adevăr, dar este în avantajul Farului. Cel mai bun a fost Kiki, mi-a plăcut foarte mult. A fost peste tot. Şi în prima repriză a ajuns de câteva ori la finalizare, drept dovadă că a şi marcat, a insistat la acea acţiune", a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Echipele care au evoluat:

FARUL: Aioani - Kiki, M. Popescu, K. Boli, Borza (Sali 70) - Artean, Nedelcu, T. Băluţă (Diogo Queiros 58) – Mazilu (D. Sîrbu 70), Rivaldinho (Borgnino 58), Alibec (Marins 84). ANTRENOR: Gheorghe Hagi.

ŞERIF TIRASPOL: Koval - Zohouri, Tovar, Garananga, Bueno, Apostolakis (Djibo 89) – Talal (Badolo 64), Kyabou(Ademo 64), Joao Paulo Fernandes - Luvannor, Mbekeli (Paiva 72). ANTRENOR: Roberto Bordin.

Cartonaşe galbene: Kiki 10, Mazilu 33, T. Băluţă 53 / Kyabou 49, Talal 52, Bueno 56

Arbitri: Sander Van Der Eijk – Joost van Zuilen, Dyon Fikkert – Marc Nagtegaal (toţi din Ţările de Jos)

Arbitri VAR: Rob Dieperink – Erwin Blank (ambii din Ţările de Jos)

 

Afla mai multe despre: viorel moldovanfarulsheriffchampions league 

viewscnt
Articole similare